Με Έντεγκαρντ στο Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης

H Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στις αναμετρήσεις του Champions League με την Σάλκε, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο 16χρονος Μάρτιν Έντεγκαρντ.

Με Έντεγκαρντ στο Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης
© REAL MADRID VIA GETTY IMAGES

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε την έκπληξη και συμπεριέλαβε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάρτιν Έντεγκαρντ στη λίστα του Champions League για τους αγώνες της φάσης των "16" με τη Σάλκε.

Ο 16χρονος άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με τη Ρεάλ να καταβάλλει 2.800.000 ευρώ στην Στρόμσγκοντσετ για την απόκτησή του. Το "παιδί θαύμα" έκανε το ντεμπούτο με την Καστίγια την Τετάρτη (03/02), πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ στη φιλική αναμέτρηση των "μαδριλένων" με την κινεζική Γκουοάν (3-3).

Σε περίπτωση που ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός αγωνιστεί απέναντι στην Σάλκε θα "σπάσει" το ρεκόρ του Σελεστίν Μπαμπαγιάρο, ο οποίος αγωνίστηκε σε ηλικία 16 ετών και 86 ημερών με τη φανέλα της Άντερλεχτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Αν ο Εντεγκαρντ παίξει στη δεύτερη αναμέτρηση της Ρεάλ με τους Βεστφαλούς, θα είναι 16 ετών και 83 ημερών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK