"Millennium", το γήπεδο που εμπνέει "τρελά" τον Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται για το 4ο Champions League της καριέρας του σε ένα γήπεδο που λατρεύει λόγω... αναμνήσεων με την Μ.Γιουνάιτεντ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after winning a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Real Madrid in Malaga, Spain, Sunday, May 21, 2017. Real Madrid wins the Spanish league for the first time in five years, avoiding its biggest title drought since the 1980s. (AP Photo/Daniel Tejedor)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after winning a Spanish La Liga soccer match between Malaga and Real Madrid in Malaga, Spain, Sunday, May 21, 2017. Real Madrid wins the Spanish league for the first time in five years, avoiding its biggest title drought since the 1980s. (AP Photo/Daniel Tejedor) AP

Το 2008 πανηγύρισε στη Μόσχα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (κόντρα στην Τσέλσι), το 2014 και το 2016 γιόρτασε στην Λισσαβώνα και στο Μιλάνο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (και τις δύο φορές απέναντι στη συμπολίτισσα Ατλέτικο) και τώρα επιδιώκει να σηκώσει για 4η φορά στην καριέρα του το "ιερό δισκοπότηρο" και τρίτη με τους "μερένγκες".

Αναφερόμαστε φυσικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κόντρα στην Γιουβέντους στον τελικό του Σαββάτου (3/6) θα έχει την ευκαιρία για μία βουτιά στο βιβλίο των αναμνήσεων καθώς το "Millennium" του Κάρντιφ είναι το στάδιο που έχει σημαδέψει την καριέρα του.

"Millennium", το γήπεδο που εμπνέει "τρελά" τον Ρονάλντο!

Εκεί κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο ως επαγγελματίας πανηγυρίζοντας το Κύπελλο Αγγλίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο την Μίλγουολ, σε ένα ματς μάλιστα που οι "κόκκινοι διάβολοι" επιβλήθηκαν 3-0 και ο -19χρονος τότε- Πορτογάλος άσος είχε ανοίξει το σκορ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα από τα δεξιά του Γκάρι Νέβιλ.

Εκείνη την εποχή (συγκεκριμένα από το 2001 μέχρι και το 2007) όλοι οι τελικοί στην Αγγλία (για το FA Cup και το League Cup) διεξάγονταν στο "Millennium Stadium" του Κάρντι και το σίγουρο είναι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα θέλει όσο τίποτα άλλο να σκοράρει και τώρα σε ένα γήπεδο όπου πήρε το "βάπτισμα του πυρός" για την αγωνιστική του εκτόξευση...

Photo Credits: AP Photo/Daniel Tejedor

News 24/7

24MEDIA NETWORK