Μουρίνιο: "Η καλύτερη ομάδα έχασε!"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχθηκε, προς τιμήν του, ότι η ομάδα του ήταν κατώτερη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό του "Ολντ Τράφορντ".

Μουρίνιο: "Η καλύτερη ομάδα έχασε!"

"Έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Δεν με νοιάζει για την αποβολή, αλλά η καλύτερη ομάδα έχασε!", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά ο "Special One" δήλωσε: "Όταν ο τερματοφύλακάς σου είναι ο κορυφαίος του γηπέδου και παίζεις με 11 εναντίον 10 σημαίνει ότι δεν έχεις κρατήσει την μπάλα όσο θα έπρεπε".

Ερωτηθείς για την αποβολή του Νάνι, απάντησε: "Ο Φέργκιουσον πρέπει να νιώθει όπως αισθανόμουν εγώ πριν από 2 χρόνια με την αποβολή του Πέπε. Ο διαιτητής θα μπορούσε απλά να δείξει την κίτρινη κάρτα".

Αναφερόμενος στην είσοδο του Λούκα Μόντριτς είπε: "Ο Λούκα μας έδωσε μια διαφορετική δυναμική. Έκανε το 2-1, αλλά ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει επειδή είχαμε απέναντί μας την Μάντσεστερ".

Όταν ρωτήθηκε, πάντως, για την αναμέτρηση της Μιλαν με την Μπαρτσελόνα... ντρίμπλαρε καταπληκτικά: "Είμαι οπαδός της Ίντερ και δεν με ενδιαφέρει η Μίλαν ή η Γιουβέντους. Αυτό που θέλω είναι να κατακτήσει η Ίντερ το Europa League".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στην πορτογαλική τηλεόραση, ευχαρίστησε το κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αποθεωτική υποδοχή που του επιφύλαξε: "Αυτό που έκαναν οι φίλοι της Γιουνάιτεντ δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Πρέπει να τους ευχαριστήσω. Από τη μία αισθάνομαι χαρούμενος για τη Ρεάλ, από την άλλη λίγο λυπημένος, αφού δεν είναι εύκολο να ξεχάσω το σπίτι μου όπου έμεινα για 6 χρόνια". Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής, δεν το αρνήθηκε: "Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Από εκεί και πέρα, σχολίασε για το ματς: "Αποστολή εξετελέσθη. Ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μία καλή ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι εάν βάλουμε στη ζυγαριά τα 2 ματς, ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να προκριθούμε. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και υποφέραμε, αλλά προκριθήκαμε και αυτό είναι το σημαντικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK