Μουρίνιο: "Το ποδόσφαιρο απένειμε δικαιοσύνη"

Τα εύσημα στην Ντόρτμουντ απένημε ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη συντριβή της Ρεάλ Μαδρίτης στη Βεστφαλία με 4-1 για τα ημιτελικά του Champions League.

Μουρίνιο: "Το ποδόσφαιρο απένειμε δικαιοσύνη"

"Η καλύτερη ομάδα νίκησε. Ήταν με διαφορά πιο δυνατοί ατομικά και ομαδικά, σε κάθε ξεχωριστή μονομαχία. Είχανε καλύτερο ρυθμό από εμάς και μας προκάλεσαν προβλήματα με τις κούρσες και την πίεσή τους. Είχαμε πολλές δυσκολίες. Όλα τα γκολ της Μπορούσια προήλθαν από δικά μας ατομικά λάθη. Περίμενα κάτι καλύτερο. Πιστεύω ότι όλοι όσοι βρίσκονταν στο χορτάρι ήθελαν να τα πάνε καλύτερα. Γνωρίζαμε τα πάντα για τον Λεβαντόβσκι, τα πάντα. Τον μελετήσαμε τόσο πολύ, οπότε φυσικά και αξίζει τα εύσημα, αλλά τον βοηθήσαμε. Σήμερα το ποδόσφαιρο απένειμε δικαιοσύνη. Στον επαναληπτικό τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Δεν μπορούσα να δω εάν το 2ο γκολ ήταν οφσάιντ ή εάν υπήρχε πέναλτι, αλλά ανεξάρτητα από τις διαιτητικές αποφάσεις, νίκησε η καλύτερη ομάδα".

Ο διευθυντής διεθνών σχέσεων και πάλαι ποτέ δόξα της Ρεάλ, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, σχολίασε: "Η Μπορούσια έπαιξε εξαιρετικά σε όλες τις γραμμές, ήταν καλύτερη, αλλά η μάχη δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά στο 'Μπερναμπέου'".

Ο Σέρχιο Ράμος ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όλους και πρώτα από όλα στον εαυτό του: "Δεν είχαμε προσωπικότητα και πρώτος από όλους εγώ. Οι αντίπαλοι ήταν ανώτεροι. Γενικά όταν κληρώνεσαι με μία τέτοια ομάδα, σου φαίνεται ότι θα περάσεις, αλλά υπάρχει λόγος που βρίσκονται εδώ. Αυτό που κέρδισαν είναι συλλογικό. Η ανατροπή είναι ξεκάθαρο ότι εξαρτάται από εμάς. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, διότι ήρθε η ώρα να φτάσουμε σε έναν τελικό. Το παρόν είναι αυτό το παιχνίδι και πρέπει να αντιδράσουμε όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο"

Γι' αυτό το ξέσπασμα, μάλιστα, ο Μουρίνιο σχολίασε: "Ο Σέρχιο είναι σπουδαίος τύπος, πολύ συναισθηματικός και είναι πολύ απογοητευμένος, όπως όλοι. Όταν μιλάς μετά το παιχνίδι είναι δύσκολο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK