Ο Φέρντιναντ πρόδωσε το μυστικό του Κριστιάνο

Το πέναλτι που έφερε στα ίσα τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν και αυτό που έμελλε να συζητηθεί περισσότερο. Όχι ως προς την φερεγγυότητά του, αλλά ως προς το... μαγικό σήκωμα της μπάλας!

Ο Φέρντιναντ πρόδωσε το μυστικό του Κριστιάνο

Δεδομένα έχει διχάσει! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να κάνει ''γκελ" στη μπάλα ή συνέβη... κατά λάθος; Μάλιστα στην Αγγλία έγινε ένας μικρός χαμός αφού ακόμη και μεγάλες εφημερίδες υποστήριξαν πως κανονικά έπρεπε να ακυρωθεί λόγω... δύο επαφών!

Χρειάστηκε, λοιπόν, η... παρέμβαση ενός τρίτου, του πλέον αξιόπιστου μάρτυρα αφού πρόκειται για συμπαίκτη του Κριστιάνο από την εποχή της Μάντσεστερ. Για όσους δεν το θυμούνται, ο CR 7 εκτελούσε τα πέναλτι στην Γιουνάιτεντ από τότε που έφυγε ο Φαν Νιστελρόι...

Το... κόλπο του Ρονάλντο στις εκτελέσεις των πέναλτι ήρθε να... μαρτυρήσει ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος αποκάλυψε πως όχι μόνο το έχει... ξανακάνει αλλά και οτι προπονιόταν στην συγκεκριμένη εκτέλεση!!

Ο Φέρντιναντ πρόδωσε το μυστικό του Κριστιάνο

Σε συνέντευξή του στο "BT Sport", μεταξύ άλλων τόνισε ο Ρίο: '' Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή τη φορά ήθελε να το κάνει. Στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ όμως πού το δοκίμαζε, συχνά το πετύχαινε. Αυτό που είδα ήταν απίστευτο!''

Είτε αυτό είχε στο νου του, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πορτογάλος μας χάρισε μία ακόμη μοναδική στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK