Ο Μπέιλ ήταν ο MVP, αλλά η "βόμβα" της βραδιάς ανήκει στον Ρονάλντο

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Μπέιλ στο Κίεβο επισκίασε τον ηγέτη της Ρεάλ, Ρονάλντο. Ωστόσο ο Πορτογάλος, το δικό του highlight το κράτησε για το τέλος με μία "βόμβα" που θα συζητιέται για μέρες. Ούτε ο πανευτυχής Ζιντάν δεν μπόρεσε να τα μαζέψει και άρχισε τις... ντρίμπλες.

Ο Μπέιλ ήταν ο MVP, αλλά η "βόμβα" της βραδιάς ανήκει στον Ρονάλντο

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε ό,τι ήθελε τη Λίβερπουλ στον τελικό του Κιέβου (παίρνοντας βοήθεια και από τον Κάριους), λαμβάνοντας δίκαια τον τίτλο του MVP. Κάτι τέτοιο, ο επισκιασμένος αγωνιστικά Κριστιάνο Ρονάλντο δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Έπρεπε να κάνει το... κομμάτι του κι ο Πορτογάλος και αποφάσισε να ρίξει τη "βόμβα" της σεζόν, αφήνοντας υπονοούμενα ότι μπορεί η νέα χρονιά να μην τον βρει στη Μαδρίτη: " Ηταν πολύ ωραία που ήμουν στην Μαδρίτη και τις επόμενες ημέρες θα δώσω μία απάντηση στους οπαδούς που ήταν πάντα στο πλευρό μου. Απόλαυσα τη στιγμή..."

Τα λόγια του CR7 κάλυψαν τα γκολ του Μπέιλ, προσπέρασαν την... τριπλή επιτυχία του Ζινεντίν Ζιντάν, διότι λίγο αργότερα ο Γάλλος προπονητής ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του παίκτη του και για να μην απαντήσει άρχισε τις... ντρίμπλες: " Αυτό που ζούμε τώρα είναι εντυπωσιακό, δεν υπάρχουν λέξεις. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για ο,τι είπε ο Κριστιάνο. Το είπα τους παίκτες; Να ζήσουν αυτή τη στιγμή. Δεν θα τη ζήσουν ξανά."

Και κάπως έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκέντρωσε όλα τα μίντια πάνω του, αφήνοντας τους πρωταγωνιστές του αγωνιστικού χώρου στην άκρη.

Πάντως, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης δήλωσε ότι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ: " Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλήσει. Είμαστε ευτυχισμένοι με τον Ρονάλντο, έχει πέντε ευρωπαϊκά, όπως και εγώ. Δεν είναι θέμα αν μπορεί να μείνει, είναι ότι έχει συμβόλαιο."

News 24/7

24MEDIA NETWORK