Ο παγκόσμιος Τύπος αποθεώνει τη Ρεάλ

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα δώρο" γράφει η γαλλική Equipe και αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση που προκάλεσε σε όλον τον κόσμο η εξαιρετική εμφάνιση της Ρεάλ κόντρα στη Σάλκε και η ευρεία νίκη της με 6-1. Για "κλωτσιά στον κ..ο" κάνει λόγο η Bild.

Ο παγκόσμιος Τύπος αποθεώνει τη Ρεάλ

Διαβάστε παρακάτω μερικούς από τους τίτλους των Μέσων παγκοσμίως μετά το σόου της Ρεάλ στο Γκελζενκίρχεν.

L'Equipe: "Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα δώρο" γράφει η γαλλική εφημερίδα, τονίζοντας πως η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την τιμωρία του, συνοδεύτηκε με δύο γκολ και ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με τη Ρεάλ να καταφέρνει για πρώτη φορά να σημειώσει 6 γκολ επί γερμανικού εδάφους.

Bild: "Κλωτσιά στον κώλο από τη Ρεάλ" είναι ο τίτλος στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας. "Σάλκε αυτό ήταν ντροπή" αναφέρει σε αυστηρό ύφος η εφημερίδα, η οποί αποθεώνει ακόμη τη συνεργασία των Μπέιλ, Ρονάλντο και Μπενζεμά, οι οποίοι πέτυχαν τα έξι γκολ της "βασίλισσας".

Olé: "Πήρε το πρώτο σετ" γράφει σε σαφώς ηπιότερους τόνους η αργεντίνικη εφημερίδα και τονίζει πως η αήττητη το 2014 Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε τον φόβο που αντιμετωπίζει σε γερμανικό έδαφος και με το άνετο 6-1 βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

BBC: "Μπέιλ και Ρονάλντο έδωσαν τεράστια νίκη στη Ρεάλ" γράφει το βρετανικό δίκτυο στην ηλεκτρονική του μορφή και τονίζει ότι στην ισπανική ομάδα έχει γίνει εμμονή η κατάκτηση του 10ου Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας της, κάτι που ενδέχεται να καταφέρει έχοντας φτιάξει τον τέλειο συνδυασμό επίθεσης που αποτελείται από τους Μπέιλ και Ρονάλντο.

Mirror: "BBC2" γράφει η βρετανική εφημερίδα, κάνοντας λογοπαίγνιο με τα αρχικά των ονομάτων των τριών σκόρερ της Ρεάλ (Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο), οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ έκαστος.

Δείτε ξανά την εξάρα της Ρεάλ στη Σάλκε που έκανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλάει:

Διαβάστε ακόμη:

Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης 1-6

Στα 70 γκολ το τρίο ΒΒC

News 24/7

24MEDIA NETWORK