Ο Ζιντάν εξήγησε γιατί άφησε στον πάγκο 100 εκατ. ευρώ!

Μπορεί στην Ρεάλ να πανηγυρίζουν για το διπλό το Μόναχο, όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν κλήθηκε να δικαιολογήσει το λόγο που άφησε στον πάγκο να... ξεροσταλιάζουν 100.000.000€. Όλοι βλέπουν πάντως πως το καλοκαίρι θα έχουμε αλλαγές.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane pauses during a press conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, March 5, 2018. Real Madrid will play Paris Saint-Germain Tuesday in a Champions League, round of 16, 2nd leg soccer match. (AP Photo/Thibault Camus)
Ζινεντίν Ζιντάν AP IMAGE

Η σχέση του Γκάρεθ Μπέιλ με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Οι Ισπανοί έχουν γράψει για την απομόνωση του Ουαλού επιθετικού, ο οποίος πλέον δεν πανηγυρίζει ούτε τις νίκες/προκρίσεις της ομάδας του.

Αυτό έχει υποπέσει στην αντίληψη του Ζινεντίν Ζιντάν και έχει αντίκτυπο στο πως τον χρησιμοποιεί ή για την ακρίβεια στο πως δεν... τον χρησιμοποιεί, αφού ο Μπέιλ είναι μεταξύ πάγκου και αλλαγής.

Ο Γάλλος τεχνικός κλήθηκε να απαντήσει μετά τη νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν με 2-1 γιατί δεν έβαλε τον Μπέιλ και τα όσα είπε δεν έπεισαν τους δημοσιογράφους:

"Πρέπει να παίρνω αποφάσεις, ενώ παράλληλα διαθέτω σπουδαίους παίκτες στην ενδεκάδα. Αυτή τη στιγμή κάποιοι αποδίδουν καλύτερα από άλλους", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και φυσικά στηρίζομαι σε εκείνον (εννοεί τον Μπέιλ). Δεν είναι αλήθεια πως δεν τον υπολογίζω".

Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένο πως ο Μπέιλ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, αρκεί βέβαια να βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει κοντά στα 100.000.000€ και ταυτόχρονα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ουαλού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK