Ρονάλντο: "Δείτε τους αριθμούς μου"

Λίγες ώρες μετά το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, οδηγώντας τη Ρεάλ στους "4" του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στους επικριτές του, καλώντας τους να δουν τους αριθμούς του.

Ρονάλντο: "Δείτε τους αριθμούς μου"

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε στην κριτική που του είχε ασκηθεί με τον καλύτερο τρόπο και το έκανε πρώτα απ' όλα μέσα στο γήπεδο, με τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, τα οποία έστειλαν τη Ρεάλ στην 4άδα του Champions League. Δεν έμεινε μόνο εκεί όμως, καθώς φρόντισε με δηλώσεις του να δώσει κι άλλες απαντήσεις.

"Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή είναι μία "κακή" σεζόν για μένα, τελικά δεν είναι και τόσο κακή. Ο κόσμος μπορεί να μου ασκεί κριτική αλλά εγώ συνεχίζω και οι αριθμοί είναι στη διάθεση όλων για να τους δουν.

Το ότι σκόραρα τρία γκολ δεν σημαίνει ότι έκανα το καλύτερο παιχνίδι μου. Ο κόσμος ξέρει ότι δίνω πάντα το μάξιμουμ. Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα", τόνισε χαρακτηριστικά ο CR7, για να συμπληρώσει: "Προσπαθώ πάντα να βοηθώ την ομάδα. Τα γκολ είναι στο DNA μου, όμως το σημαντικότερο πράγμα είναι η ομάδα. Ξέραμε ότι έπρεπε να πετύχουμε τρία ή περισσότερα γκολ. Ήταν ένα ματς με ένταση που το ελέγξαμε.

Είχαμε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ήταν η τέλεια βραδιά. Είχα πει ότι θα ήταν μαγική και έτσι ακριβώς συνέβη. Οι οπαδοί μας υποστήριξαν και μας έδωσαν μεγάλη δύναμη για να κερδίσουμε ένα ματς που ήταν δύσκολο εξ αρχής".

Σε ερώτηση για το ποια εκ των Μπαρτσελόνα ή Ατλετικο Μαδρίτης προτιμάει για αντίπαλο στα ημιτελικά, τόνισε:

"Είναι περίπλοκο. Η Ατλέτικο είναι καλύτερη ομάδα αμυντικά, είναι δύσκολο να σκοράρεις απέναντί της. Θα προτιμούσα τη Μπενφίκα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα καλύτερα tweets του Ρεάλ-Βόλφσμπουργκ
Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK