Τα ρεκόρ του Ρονάλντο και το τραγικό ποσοστό στα φάουλ

Εξωπραγματική ήταν η εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 8-0 κόντρα στη Μάλμε, με τον Πορτογάλο να σημειώνει 4 γκολ. Διαβάστε για τα ρεκόρ που "έσπασε", αλλά και την τραγική του επίδοση στις εκτελέσεις φάουλ.

Τα ρεκόρ του Ρονάλντο και το τραγικό ποσοστό στα φάουλ

Καταιγιστική ήταν η Ρεάλ κόντρα στη Μάλμε, διαλύοντάς την με 8-0. Καταιγιστικός ήταν όμως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε τέσσερα τέρματα!

Έτσι ο Πορτογάλος έφτασε τα 11 τέρματα στην φάση των ομίλων, σε έξι ματς, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ! Παράλληλα, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Είναι ο πρώτος σκόρερ του Champions League έχοντας αυτή τη στιγμή 88 γκολ, ενώ έγινε και ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που σκοράρει τέσσερις φορές στο ίδιο παιχνίδι για την διοργάνωση. Τέλος, το χατ-τρικ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο μεταξύ 47ου και 59ου λεπτού είναι το τρίτο γρηγορότερο στο Champions League.

Όσον αφορά τις αρνητικές του επιδόσεις, αυτές εστιάζονται στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να σκόραρε με αυτό τον τρόπο κόντρα στη Μάλμε, αλλά αυτό ήταν μόλις το 10ο του γκολ με φάουλ σε 146 προσπάθειες στο Champions League, ενώ ήταν το τρίτο του στις τελευταίες 97 εκτελέσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρονάλντο, ο μύθος του "σπεσιαλίστα" των φάουλ

Ρεκόρ με καρέ του Ρονάλντο για Ρεάλ, στο Europa League η Σαχτάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK