Τι ζήτησε από τους οπαδούς ο Ρονάλντο

Τι κι αν έκανε για δεύτερη συνεχόμενη φορά χατ τρικ; Τι κι αν η ομάδα του βρίσκεται με το ενάμισι πόδι πλέον στον τελικό του Champions League; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι μια μηχανή παραγωγής γκολ, αλλά δεν γίνεται να μην έχει απαιτήσεις από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring his side's 3rd goal during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring his side's 3rd goal during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 2, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αναμφίβολα ο ήρωας της Μαδρίτης από το βράδυ της Τρίτης (2/5). Και όχι άδικα, αφού από εκεί που είχε να σκοράρει από τη φάση των ομίλων περνώντας μία περίοδο γκολτζίδικης νηστείας, ανέβασε απότομα στροφές από τους προημιτελικούς με τη Μπάγερν Μονάχου φτάνοντας πλέον να έχει 10 γκολ σε 11 ματς.

Με αυτές τις επιδόσεις δεν γίνεται να μην έχει γίνει σύνθημα στα χείλη της πλειονότητας των Μαδριλένων οπαδών. Και λέμε της πλειονότητας, γιατί ακόμα και στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης που πέτυχε χατ τρικ, υπήρχαν κάποιοι που σφύριζαν κάθε φορά που είχε την μπάλα.

Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον "CR7". Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε σ' αυτό λέγοντας μετά το παιχνίδι: " Επαναλαμβάνω για άλλη μία φορά, θέλω να μην με σφυρίζετε. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο όπως πάντα", ενώ σχετικά με το σκορ πρόκρισης και τη δική του συνεισφορά σε αυτό δήλωσε πως " ήταν η δική μου σειρά να βάλω γκολ, αλλά η ομάδα ήταν καταπληκτική".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK