Ύμνοι και Ρονάλντο-Μπουφόν και αποκάλυψη για το τηλεφώνημα σε... Τότι!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" ενόψει της ρεβάνς της Ρεάλ με την Γιουβέντους και έδωσε πολλές και "ζουμερές" ατάκες για την ομάδα του και όχι μόνο...

Real Madrid's president Florentino Perez gives a speech during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017. Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's president Florentino Perez gives a speech during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017. Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

"Φιλικό η ρεβάνς με την Γιουβέντους μετά το 3-0; Όχι, ποτέ δεν θα γινόταν αυτό μεταξύ δύο τέτοιων συλλόγων.

Όσο για τον Μπουφόν έχω να πω ότι είναι πολυτέλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο για το ταλέντο του, τον επαγγελματισμό του και το σεβασμό προς τους αντιπάλους. Όλοι θα ήθελαν να έχουν έναν παίκτη όπως εκείνος", δήλωσε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ στο ιταλικό μέσο και συνέχισε αναφερόμενος στον... σεληνιασμένο Κριστιάνο Ρονάλντο, που τον απολαμβάνει στην Ρεάλ εδώ και εννέα χρόνια.

"Το χειροκρότημα των οπαδών της Γιουβέντους μετά το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με το ανάποδο ψαλίδι στο Τορίνο είναι συγκινητικό και δείχνει το μέγεθος της Γιουβέντους.

Το γκολ του είναι από τα ομορφότερα στην ιστορία, ένα υπέροχο γκολ από τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Με κάλεσε επίσης ο Χουάν Κάρλος, ο "βασιλιάς της εποχής μου" όπως τον λέω εγώ, για να μου δώσει συγχαρητήρια.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo greets Real Madrid President Florentino Perez, center, and Gremio President Romildo Bolzan Jr., right, after winning the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo greets Real Madrid President Florentino Perez, center, and Gremio President Romildo Bolzan Jr., right, after winning the Club World Cup final soccer match between Real Madrid and Gremio at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Στόχος μου είναι να ισοφαρίσω τα 6 Champions League που πήρε ο Μπερναμπέου. Είναι το σημείο αναφοράς μας και θέλουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο του. Η FIFA το 2000 μας απένειμε τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας του 20ου αιώνα. Δουλεύουμε για να έχουμε την ίδια αναγνώριση στον 21ο αιώνα".

Φυσικά στα τελευταία επιτεύγματα της Ρεάλ έχει σημαντική συμβολή και ο Ζιντάν και αυτό ο Πέρεθ το αναγνωρίζει 100%: "Ο Ζιντάν άνοιξε αυτή την εποχή. Με αυτόν ήρθε το 9ο Champions League ενώ ως προπονητής έχει πάρει 8 τίτλους σε 2 χρόνια, κάτι που δεν είχε πετύχει άλλος τεχνικός της Ρεάλ. Είναι μία ποδοσφαιρική ιδιοφυία και το απέδειξε στο γήπεδο και στον πάγκο.

Το 2002 στην Γλασκώβη, μετά από εκείνο το γκολ που έβαλε και μας χάρισε το τρόπαιο, μου είπε: "Είδατε πρόεδρε πως δεν φέρνω κακοτυχία;" Επειδή τον είχε πληγώσει που είχε χάσει δύο συνεχόμενους τελικούς με την Γιουβέντους..."

Για το τέλος της συνέντευξης ο Πέρεθ άφησε μία ωραία αποκάλυψη και αυτή είχε να κάνει με τη σφοδρή επιθυμία του να ντύσει στα λευκά τον Φραντσέσκο Τότι: "Ο Τότι είναι ένας από τους παίκτες-θρύλους που όλοι θα τον ήθελαν.

Πριν από το 2006, στην αρχή της προεδρίας μου, του είχα τηλεφωνήσει για να του ζητήσω να έρθει, όμως μου είπε ότι δεν μπορούσε να φύγει από την Ρόμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK