Ζιντάν: "Αποτυχία, εάν δεν περάσουμε τη Σίτι"

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, χαρακτήρισε ως αποτυχία το ενδεχόμενο οι "μερένγκες" να αποκλειστούν από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ζιντάν: "Αποτυχία, εάν δεν περάσουμε τη Σίτι"

"Εάν δεν προκριθούμε είναι αποτυχία. Είμαστε σε καλό σημείο και θέλουμε να περάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο ματς κι εάν δεν περάσουμε είναι αποτυχία γιατί θέλουμε να είμαστε στον τελικό. Θα είναι πιο δύσκολο από τη ρεβάνς, γιατί όλα κρίνονται αύριο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο που έχει πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Δεν θα είναι το ίδιο ματς, όπως στη ρεβάνς με τη Βόλφσμπουργκ. Δεν μπορούμε να βάλουμε 2 ή 3 γκολ σε 15 λεπτά, αυτό δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Θα υποφέρουμε από το πρώτο ως το 90ό λεπτό.

Η απουσία του Μπενζεμά δεν θα αλλάξει το πλάνο. Το σκεπτικό είναι το ίδιο, όταν παίζουμε εντός έδρας. Ο Αγκουέρο είναι θεμελιώδης για τη Σίτι, Δεν υπάρχει κάτι ειδικό με αυτόν. Είναι πιο σημαντικό τι κάνουμε εμείς. Ένα ματς, πριν τον πρώτο σου τελικό, ως προπονητής. Ελπίζουμε να τελειώσει θετικά, οι παίκτες αυτοί το αξίζουν", ανέφερε ο Ζιντεντίν Ζιντάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK