Συλλήψεις φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα με βέργες και ρόπαλα στην κατοχή τους!

Τα... χειρότερα πρόλαβαν οι αστυνομικές αρχές λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό, προχωρώντας σε συλλήψεις φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους βέργες και ρόπαλα!

Συλλήψεις φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα με βέργες και ρόπαλα στην κατοχή τους!

Σαράντα ένας φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι ταξίδευαν με προορισμό της Αθήνα, συνελήφθησαν το πρωί στα διόδια Μοσχοχωρίου, κατά τη διάρκεια αστυνομικού μπλόκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή των φιλάθλων, οι οποίοι επρόκειτο να παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League, βρέθηκαν μπετόβεργες, ξύλινα δοκάρια και πέτρες!

Αυτή την ώρα κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. Να σημειωθεί ότι στην Αθήνα βρίσκονται ήδη περίπου 60 φίλαθλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρά το γεγονός πως η ομάδα τους δεν έχει πάρει εισιτήρια για την αναμέτρηση υπό το φόβο επεισοδίων.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού άλλωστε είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι θα στηρίξουν τους "ερυθρόλευκους" στο παιχνίδι κόντρα στη Ντιναμό, με την οποία διατηρούν βαθύτατη έχθρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ζβόνιμιρ Μπόμπαν: Ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε έναν πόλεμο

Κροάτες στην Αθήνα, σε επιφυλακή η αστυνομία

News 24/7

24MEDIA NETWORK