Γκαρσιά: "Η τακτική που ακολουθήσαμε ήταν καταστροφική"

Ο Ρούντι Γκαρσιά σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της Ρόμα και της Μπάγερν, που είχε ως αποτέλεσμα τη συντριβή των Ρωμαίων με 1-7, ανέλαβε την ευθύνη για την ντροπιαστική ήττα.

Γκαρσιά: "Η τακτική που ακολουθήσαμε ήταν καταστροφική"
AFP IMAGEFORUM

Ο Γάλλος προπονητής μίλησε για καταστροφική τακτική που είχε ως αποτέλεσμα τον διασυρμό από τους Βαυαρούς μέσα στο "Ολίμπικο" με 1-7, όμως προέτρεψε τους παίκτες του να συνεχίσουν να πιστεύουν στους εαυτούς τους και αυτή η ήττα να γίνει μάθημα για το μέλλον.

"Η τακτική που ακολουθήσαμε στο παιχνίδι ήταν καταστροφική. Αφήσαμε την Μπάγερν να κάνει το παιχνίδι της. Το λάθος είναι δικό μου όχι των παικτών. Το να χάσεις από την Μπάγερν είναι λογικό γιατί κερδίζουν κάθε παιχνίδι που παίζουν, αλλά με αυτό τον τρόπο μας πληγώνει.

Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων όταν κανονικά θα έπρεπε να ήμασταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η ευθύνη είναι δική μου γιατί είχα λάθος αντίληψη και στρατηγική στο παιχνίδι. Το μόνο καλό είναι ότι το άλλο ματς στην Μόσχα ήρθε ισόπαλο και η δεύτερη θέση είναι ανοικτή.

Αμυνθήκαμε πολύ άσχημα. Η Μπάγερν έβαλε γκολ στα πρώτα λεπτά του ματς και μετά έγιναν όλα εύκολα γι' αυτούς. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες αλλά έδειξαν ότι όχι μόνο διαθέτουν την καλύτερη ομάδα αλλά και τον καλύτερο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι έχουμε υπερηφάνια αλλά μόνο αυτό. Δεν πρέπει να καταρρεύσει η αυτοπεποίθηση μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να μάθουμε από αυτή την ήττα.

Απόψε ήμασταν θεατές και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε γιατί σε δύο εβδομάδες πάμε στο Μόναχο. Οι παίκτες μου δεν άξιζαν τέτοια ήττα και πρέπει να φθάσουμε στο επίπεδο τους βήμα-βήμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK