Η Ρόμα "πληρώνει" ακριβά τη... μαχαιριά

Η UEFA ξεκίνησε να "μοιράζει" πρόστιμα προς πάσα κατεύθυνση. Μετά τη τιμωρία που επέβαλε στον Μπουφόν, ήρθε η σειρά της Ρόμα να "ξεχρεώσει" για τη περιβόητη... μαχαιριά.

Liverpool's Roberto Firmino, left, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Liverpool's Roberto Firmino, left, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP IMAGE

Τα "άγρια" επεισόδια, μεταξύ των οπαδών της Λίβερπουλ με τη Ρόμα έξω από το Άνφιλντ, μετά τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Champions League, αλλά κυρίως η μαχαιρία που δέχτηκε φίλος της πρώτης ομάδας από υποστηρικτή της δεύτερης, δεν πέρασαν αδιάφορα στην UEFA.

Ενάμιση μήνα αργότερα η διοργανώτρια Αρχή έριξε "βαρύ" πρόστιμο στους Ρωμαίους, οι οποίοι, καλούνται μεν να πληρώσουν 50 χιλιάδες ευρώ, όμως "χάνουν" τη στήριξη των φανς τους για δύο παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου δεν επιτρέπεται να βγάλει σε κυκλοφορία εισιτήρια για το αμέσως επόμενο ευρωπαϊκό εκτός έδρας ματς που θα αγωνιστούν οι "τζαλορόσι", ενώ μία ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση θα "χρεωθούν" χωρίς κοινό, σε περίπτωση που πέσει στην υπόληψη της UEFA κάτι μεμπτό, μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι από το μαχαίρι, τραυματίστηκε σοβαρά ο Σον Κοξ, ο οποίος συνεχίζει να αναρρώνει από τα τραύματά του σε νοσοκομείο του Δουβλίνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK