Λάθη, λάθη αλλά το "καρφί" για Μπαρτσελόνα το έριξαν οι Ρωμαίοι

Η Ρόμα γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την Μπαρτσελόνα πληρώνοντας τα δύο αυτογκόλ και τα λαθη της άμυνάς της, ωστόσο τόσο ο προπονητής της όσο και ο Έντιν Τζέκο έριξαν ευθύνες και στη διαιτησία...

Barcelona's Lionel Messi, left, challenges for the ball with Roma's Kostas Manolas during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, left, challenges for the ball with Roma's Kostas Manolas during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 4, 2018.(AP Photo/ Manu Fernandez) AP PHOTO/ MANU FERNANDEZ

Στάθηκε με αξιοπρέπεια στο "Καμπ Νόου" παρόλα αυτά η Ρόμα δεν μπόρεσε να φύγει με ένα αποτέλεσμα που της επιτρέπει να έχει πολλές ελπίδες ενόψει της ρεβάνς (4-1 για την Μπαρτσελόνα), με κάποια λάθη της άμυνας που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, να της στοιχίζουν.

Πάντως πέρα από την αυτοκριτική, οι άνθρωποι των Ρωμαίων έκαναν μομφή και για τη διαιτησία, εστιάζοντας κυρίως στη φάση του τραβήγματος του Τζέκο από τον Σεμέδο μέσα στην αντίπαλη περιοχή με το ματς στο 0-0...

"Το πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε στον Τζέκο; Είναι ήδη άξιοι από μόνοι τους και δεν έχουν ανάγκη από βοήθεια. Αυτό το βράδυ βοηθήθηκαν τόσο από τον διαιτητή όσο και από εμάς.

Εμείς κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι από άποψη θέλησης, προσωπικότητας και πείνας. Δεν μπορώ να πω τίποτα στους παίκτες μου, ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ με 3-0.

Πέρα από την ατυχία είχαμε και αρκετά ατομικά λάθη και είναι κρίμα αλλά τιμήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φανέλα", τόνισε στο φινάλε του αγώνα ο τεχνικός των "λύκων" Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, με τον Έντιν Τζέκο να είναι επίσης καυστικός:

"Φυσικά και χρειάζεται το VAR και στο Champions League. Eάν για παράδειγμα μας είχε δοθεί το πέναλτι θα άλλαζε το ματς. Ο διαιτητής θα έπρεπε να έχει τη γενναιότητα να σφυρίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Και οι δύο ομάδες είμαστε δίκαια στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα έπρεπε να σφυρίξει με τρόπο σωστό για όλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK