Τα λεφτά που ζητάει η Μπαρτσελόνα "τρέλαναν" τους Ιταλούς

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρόμα στο Καμπ Νου στον πρώτο γύρο των προημιτελικών του Champions League, αλλά τα λεφτά που ζητάει η διοίκηση της πρώτης από τους οπαδούς των "Ρωμαίων" θεωρούνται κατά γενική ομολογία υπερβολικά.

Τα λεφτά που ζητάει η Μπαρτσελόνα "τρέλαναν" τους Ιταλούς

Η Ρόμα επιστρέφει στα προημιτελικά του Champions League, ύστερα από δέκα χρόνια και αναμένεται να είναι πολλοί οι φίλοι της ομάδας που θα θέλουν να την ακολουθήσουν στο ταξίδι της στη Βαρκελώνη, κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η τιμή των εισιτηρίων που όρισαν οι "μπλαουγκράνα" για τους φίλους της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας είναι κάτι παραπάνω από απαγορευτική.

Η σχετική τιμή ενός εισιτηρίου στο Καμπ Νου ανέρχεται στα 90 ευρώ, τρελαίνοντας τους Ιταλούς και συγκεκριμένα την ιταλική εφημερίδα Il Romanista, η οποία έγραψε μια ανοιχτή επιστολή προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Στην επιστολή αυτή αναφέρεται:

" Αγαπητή Μπαρτσελόνα, σου γράφω σχετικά με το Champions League. Λίγες ώρες μετά τη κλήρωση, οι τιμές μίας πτήσης από Ρώμη για Βαρκελώνη, οι οποίες είναι συνήθως πολύ φθηνές, αυξήθηκαν μαζί με τις τιμές των ξενοδοχείων.

Σε συνδυασμό με αυτά τα έξοδα, μια οικογένεια θα πρέπει να καταβάλει 180, 270 ή 360 ευρώ για να καθίσουν σε καλή θέση στο Καμπ Νου.

Πρέπει να καταλάβετε ότι με αυτόν τον τρόπο, το να υποστηρίζεις μία ομάδα γίνεται πολυτέλεια, η οποία είναι μη προσβάσιμη για τους φιλάθλους.

Αποδείξτε ότι είστε κάτι παραπάνω από έναν σύλλογο (Mes que un club). Σας εμπιστευόμαστε και ελπίζουμε ότι το αίτημά μας θα ληφθεί υπόψιν σας.

Θα ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να γίνει, διότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν την ελευθερία και θέλουμε οι άνθρωποι να συμμετέχουν, ειδάλλως ακόμα και η νίκη παύει να έχει κάποιο νόημα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK