Ρουμενίγκε: "Μέχρι τώρα δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα, αλλά σήμερα..."

Η Μπάγερν Μονάχου καλείται για πρώτη φορά την φετινή σεζόν να διαχειριστεί μία τόσο δύσκολη κατάσταση μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου της Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Ρουμενίγκε: "Μέχρι τώρα δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα, αλλά σήμερα..."

Με το εις βάρους τους 3-0, οι Βαυαροί έχουν πολύ δύσκολο έργο στον επαναληπτικό του Μονάχου, προκειμένου να πάρουν σκορ πρόκρισης από την Μπαρτσελόνα. Στις τάξεις της Μπάγερν, υπάρχει απογοήτευση, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Το σύνθημα ενόψει της ρεβάνς, έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε: "Εδώ και πολλούς μήνες δεν είχαμε συναντήσει μεγάλα προβλήματα. Από σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν χρειάζονται να το βάλουμε κάτω. Όχι σήμερα".

Στη συνέχεια ο 59χρόνος αναφέρθηκε πως απογοητεύτηκε όχι τόσο από την έκταση του σκορ, αλλά από την εξέλιξη του αγώνα: "Αν πρέπει να μιλήσω με λίγα λόγια για το παιχνίδι θα πω ότι είμαι απογοητευμένος. Όχι από το αποτέλεσμα, αλλά από το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Η ομάδα έπαιζε ηρωικά και πάλεψε μέχρι το 77' λεπτό".

Τέλος, επισήμανε τον αγώνα με την Πόρτο στην προημιτελική φάση, όπου η Μπάγερν είχε κάνει την μεγάλη ανατροπή, παρόλα αυτά αναγνώρισε την πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με την Μπαρτσελόνα: " Πριν λίγο καιρό πετύχαμε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα με την Πόρτο και τότε οι πιο πολλοί ήταν απαισιόδοξοι. Πρέπει να ξεκαθαρίσω όμως ότι η διαφορά ποιότητας με την Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλη".

Διαβάστε ακόμη:

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 3-0 (VIDEOS)

Γκουαρδιόλα: "Δεν πρόκειται να σας πω τι σκέφτομαι για τον Μέσι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK