Αφίχθη στη Θεσσαλονίκη η Σάλκε

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Σάλκε, Τόμας Σπίγκελ, κατά την άφιξη της γερμανικής ομάδας στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", τόνισε ότι δεν υπάρχει φαβορί, ενώ αναφέρθηκε στη ζέστη και τον Φαρφάν. Με 150 οπαδούς στη Θεσσαλονίκη η αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Αφίχθη στη Θεσσαλονίκη η Σάλκε

Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης έφτασε στις 14.00 η ώρα η αποστολή της Σάλκε. Η γερμανική ομάδα συνοδεύεται από 150 οπαδούς της, αλλά και από 20 δημοσιογράφους.

Η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο, ενώ σε διαφορετικά θα διανυκτερεύσουν οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι.

Κατά την άφιξη της αποστολής οι παίκτες της Σάλκε δεν έκαναν καμία δήλωση, καθώς αυτό απαγορευόταν από τη διοίκηση της ομάδας.

Εκ μέρους της Σάλκε, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Σάλκε, Τόμας Σπίγκελ, ο οποίος δήλωσε:

Αρχικά, ανέφερε: "Έχει πολύ ζέστη στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε ασυνήθιστοι σε αυτές τις θερμοκρασίες. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε πολύ την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Αν παίζαμε το απόγευμα θα ήταν πρόβλημα η ζέστη. Είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, αλλά οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες και μπορούν να παίξουν σε όλες τις συνθήκες".

Για τον Φαρφάν: "Ο Φαρφάν ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Προπονήθηκε χθες (25/8), αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν τον χρησιμοποιήσουμε".

Για το αν η Σάλκε είναι το φαβορί: "Είναι 50-50 η πρόκριση. Το πιστεύουμε αυτό και δεν το λέμε έτσι. Η πρόκριση θα κριθεί στην πίστη και τη θέληση και η δική μας ομάδα θέλει πολύ να την πάρει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK