Με άλλο λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη η Σάλκε

Με διαφορετικό από το συνηθισμένο μπλε λεωφορείο της θα μεταβεί η Σάλκε στην Τούμπα για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild" η γερμανική ομάδα φοβάται τις αντιδράσεις των οπαδών του "Δικεφάλου".

Με άλλο λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη η Σάλκε

Η Σάλκε θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild", οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας εμφανίζονται ανήσυχοι για τις αντιδράσεις του κόσμου των "ασπρόμαυρων" μετά τα όσα συνέβησαν στη "Βέλντις Αρίνα".

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν φόβοι για αντίδραση μερίδας των φιλάθλων του "Δικεφάλου" του Βορρά μετά την ανάρτηση της σημαίας των Σκοπίων στις κερκίδες του γηπέδου της Σάλκε, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να ηρεμεί την κατάσταση. Ο τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος αναφέρει: "Φόβος για τους Έλληνες φιλάθλους, η Σάλκε σε άλλο λεωφορείο".

Μάλιστα, για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, η Σάλκε θα κινηθεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με ένα γκρι λεωφορείο, το οποίο θα φέρει ελληνικές πινακίδες, αντί για το μπλε που έχει το έμβλημά της. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χορτσ Χελντ, δήλωσε για την απόφαση της ομάδας: "Δεν θέλουμε να προκαλέσουμε με το μπλε λεωφορείο μας. Θα υπάρχει μόνο ένα μικρό έμβλημα στο μπροστινό παράθυρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK