Ντράξλερ: "Όλα ή τίποτα με ΠΑΟΚ"

Τίμο Χίλντεμπραντ και Τζούλιαν Ντράξλερ προχώρησαν σε δηλώσεις ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League, τονίζοντας πως η ομάδα έρχεται στην Τούμπα για το ματς της χρονιάς.

Ντράξλερ: "Όλα ή τίποτα με ΠΑΟΚ"
2013 GETTY IMAGES

Τη διάθεση για μάχη μέχρις εσχάτων που επικρατεί στα αποδυτήρια της Σάλκε εν όψει της ρεβάνς της Τούμπας, μετέφεραν με δηλώσεις τους, μετά τον αγώνα με το Ανόβερο, Τίμο Χίλντεμπραντ και Τζούλιαν Ντράξλερ. Τόνισαν συγκεκριμένα:

Τίμο Χίλντεμπραντ: "Αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά. Σε αυτά τα 90 λεπτά πρέπει να πετύχουμε το στόχο μας. Ουσιαστικά είναι το δεύτερο ημίχρονο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πετύχουμε".

Τζούλιαν Ντράξλερ: "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς για εμάς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό. Είναι όλα ή τίποτα".

Ακόμη, ο Τζερμέν Τζόουνς, κάνοντας κριτική στην εμφάνιση της Σάλκε κόντρα στο Ανόβερο, είπε: "Παίξαμε καλά για 45 λεπτά, πρέπει να κάνουμε το ίδιο σε όλο το παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK