Το πανό τους έκοψε την όρεξη...

Το καθιερωμένο δείπνο πριν από τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ, καθώς οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας θέλουν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπο των ομολόγων τους του "δικεφάλου".

Το πανό τους έκοψε την όρεξη...

Δημοσίευμα παρουσιάζει τους ανθρώπους της Σάλκε δυσαρεστημένους με τους ομολόγους τους του ΠΑΟΚ, καθώς δεν ανέφεραν στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης πριν από το πρώτο ματς, τους κινδύνους που κρύβει η εμφάνιση σημαιών των Σκοπίων.

Τους θεωρεί μάλιστα συνυπεύθυνους για το γεγονός ότι στη συνέχεια με την παρέμβαση της αστυνομίας τραυματίστηκαν 30 οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι άνθρωποι της Σάλκε δεν θα παραστούν στο προγραμματισμένο δείπνο με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ πριν από τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Η UEFA, εξάλλου, άρχισε πειθαρχική διαδικασία κατά της γερμανικής ομάδας για το πανό των Σκοπίων και τα επεισόδια που ακολούθησαν. Όπως αναφέρεται οι κατηγορίες που τη βαραίνουν είναι "επίδειξη πανό με πολιτικά μηνύματα και διαταραχή του πλήθους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK