Αζάρ: "Ο Μουρίνιο δεν θέλει να παίζουμε ποδόσφαιρο"

Δριμεία κριτική στις τακτικές του Μουρίνιο άσκησε ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ατλέτικο, με δηλώσεις του στο δίκτυο στο οποίο ιδιοκτήτες είναι οι Άραβες της Παρί. Σκόπιμο ή σύμπτωση; Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

Αζάρ: "Ο Μουρίνιο δεν θέλει να παίζουμε ποδόσφαιρο"

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Εντέν Αζάρ, φανερά δυσαρεστημένος από την έκβαση του αγώνα, έκανε δηλώσεις στο "BeIn Sports", το οποίο ανήκει στους Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

"Η Τσέλσι δεν παίζει ποδόσφαιρο. Η ομάδα βασίζεται μόνο στις αντεπιθέσεις, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης".

Η κριτική του Βέλγου, στο πρόσωπο του Πορτογάλου συνεχίστηκε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Συχνά μου ζητάει να κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας γίνει μάθημα για την επόμενη χρονιά".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αζάρ, φέρει μερίδιο λάθους στα δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, με τον ίδιο ωστόσο να ρίχνει το φταίξιμο στις λάθος οδηγίες του προπονητή του. Οι σχέσεις των δύο ανδρών μόνο ιδανικές δεν φαίνεται να είναι σε αυτό το χρονικό σημείο, με αρκετές ομάδες να θέλουν να επωφεληθούν από μια πιθανή αποχώρηση του Αζάρ από το Λονδίνο.

Το γεγονός μάλιστα πως οι δηλώσεις του Βέλγου φιλοξενήθηκαν στο μέσο το οποίο συνδέεται με την διοίκηση της Παρί για κάποιους δεν αποτελεί απλή σύμπτωση. Άλλωστε η γαλλική ομάδα εδώ και καιρό παρακολουθεί τον φετινό MVP της Τσέλσι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους "μπλε" μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Διαβάστε ακόμη

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 (VIDEOS)

Σιμεόνε: "Αυτοί οι παίκτες γεννήθηκαν με μεγάλα α@@@"

Τι γράφει ο ισπανικός Τύπος

Ο σπάνιος Σιμεόνε και ο καλύτερος Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK