Χατ-τρικ ο Ρονάλντο, φουλ για νέο στέμμα η Ρεάλ!

Με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ νίκησε 3-0 την Ατλέτικο στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και βρέθηκε με το ένα πόδι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κάρντιφ. Δεν είχε αντίπαλο ο Πορτογάλος, έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των "ροχιμπλάνκος". Η ρεβάνς στο "Βιθέντε Καλδερόν" σε μία εβδομάδα (VIDEO).

Χατ-τρικ ο Ρονάλντο, φουλ για νέο στέμμα η Ρεάλ!
AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Μια ομάδα μόνος του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πήρε τη Ρεάλ από το... χέρι και την οδηγεί σε ένα ακόμη τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Πορτογάλος με one man show "σκόρπισε" τους "ροχιμπλάνκος" με χατ-τρικ (10΄, 73΄, 86΄) και πλέον η Μαδρίτη φαίνεται να γνωρίζει ήδη τον εκπρόσωπό της στον εφετινό τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 3 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο του Κάρντιφ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και φρόντισαν από νωρίς να δείξουν στην Ατλέτικο ότι αυτοί είναι το αφεντικό. Έτσι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό με την κοντινή κεφαλιά του Ρονάλντο μετά από σέντρα του Κασεμίρο. Είχε προηγηθεί σέντρα του Σέρχιο Ράμος, με τον Πορτογάλο να είναι οφσάιντ, όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε και στη έπειτα ο "CR7" σκόραρε από κανονική θέση.

Με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, με τη Ρεάλ να διατηρεί τον έλεγχο και την Ατλέτικο να βρίσκεται σε θέση άμυνας. Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Κι όταν όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες είναι συμβιβασμένες με το 1-0, ήρθε νέα "έκρηξη" των παικτών της "βασίλισσας", με τον Ρονάλντο να "οπλίζει" και να... κεραυνοβολεί τον Όμπλακ από το ύψος της περιοχής για το 2-0 στο 73'. Πριν καταλαγιάσει η φασαρία στο "Μπερναμπέου" από το δεύτερο γκολ, ο Ρονάλντο "χτύπησε" ξανά και με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετική ενέργεια και γύρισμα του Λούκας Βάθκεθ από δεξιά, νίκησε εκ νέου τον Όμπλακ για το τελικό 3-0.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαϊου στο "Βιθέντε Καλντερόν", με τη "βασίλισσα" να έχει πλέον τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (46΄ Νάτσο), Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (78΄ Βάθκεθ), Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (68΄ Ασένσιο) .

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκριεζμάν, Νίγκεθ (58΄ Γκαϊτάν), Καράσκο (68΄ Κορέα), Γκάμπι, Σάβιτς, Λούκας, Γκαμεϊρό (57΄ Τόρες).

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK