Ρόμα, πλάκα μας κάνεις;

Τελικά μήπως έχουν μαντικές ικανότητες εκεί στην Ρόμα ή γνώριζαν κάτι παραπάνω; Λίγες ώρες πριν την κλήρωση των ημιτελικών, οι Ιταλοί ανέβασαν διαφημιστικό που είχαν ως αντίπαλο την Λίβερπουλ και μαντέψτε τι έγινε. Κληρώθηκαν με τους Άγγλους! Τιτανομαχία Μπάγερν-Ρεάλ στον άλλο ημιτελικό...

Ρόμα, πλάκα μας κάνεις;
salah manolas

Κλήρωση με πολλές ιδιαιτερότητες το μεσημέρι της Παρασκευής για τους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η ιστορία που κάνει το γύρο του κόσμου αφορά το ζευγάρι της Λίβερπουλ με την Ρόμα.

Βλέπετε, η "SUN" ανέβασε μία φωτογραφία από διαφημιστικό της ιταλικής ομάδας στην ιστοσελίδα της, όπου παρουσίαζε ως αντίπαλο στα ημιτελικά τους "Reds". Λίγο μετά τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) η κληρωτίδα είχε... κέφια και επιβεβαίωσε τους Ρωμαίους!

Ρόμα, πλάκα μας κάνεις;

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης

Λίβερπουλ - Ρόμα

Ενδιαφέρον όμως έχει και το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών. Αυτό γιατί ο Γιούπ Χάινκες έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ τόσο με την Ρεάλ Μαδρίτης το 1998, όσο και με την Μπάγερν Μονάχου το 2013 κόντρα στην Ντόρτμουντ!

Αν στον τελικό προκριθούν Μπάγερν και Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει την ευκαιρία να πάρει... εκδίκηση για τον χαμένο τρόπαιο του 2013.

Τα... περίεργα παιχνίδια της μοίρας που λέμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK