Σιμεόνε: "Να πάω σπίτι μου να επουλώσω τις πληγές μου"

Τι δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό κόντρα στη Ρεάλ.

Σιμεόνε: "Να πάω σπίτι μου να επουλώσω τις πληγές μου"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ύψωσε ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές του στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την απώλεια του Champions League, ενώ απέφυγε να αναφερθεί στο μέλλον του στην Ατλέτικο παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

"Θα ήθελα να συγχαρώ την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα που κερδίζει είναι πάντα η καλύτερη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πρέπει να σκεφτώ κι εγώ πράγματα μόνος μου. Δεν πιστεύω στις δικαιολογίες. Πρέπει να πάω σπίτι μου και να επουλώσω τις πληγές μου. Θεωρώ ότι δύο τελικοί Champions League σε τρία χρόνια είναι μεγάλο κατόρθωμα. Νιώθω περήφανος για τους παίκτες μας. Αποκλείσαμε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα. Αγαπώ τους παίκτες μου".

Και πρόσθεσε: "Δεν μπορέσαμε να δώσουμε τη λύση στα πέναλτι και ο μόνος τρόπος για να επανέλθουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είναι μια στιγμή που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κουρασμένες. Δυστυχώς, όλοι θυμούνται τον πρώτο, τον νικητή. Τον δεύτερο κανείς δεν τον θυμάται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK