Τόσα γκολ ήθελε ο Ζεζούς στον Ολυμπιακό!

Ο Ζόρζε Ζεζούς στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε η Σπόρτινγκ να φύγει με τεράστια νίκη από το "Καραϊσκάκη" και έκανε λόγο για χαλάρωση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.

"Εμείς μπήκαμε στον αγώνα γνωριζοντας ότι θέλαμε να κερδίσουμε και μπήκαμε για έναν σκοπό, για τη νίκη. Επίσης ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός μπαίνει αγριεμένος στο γήπεδο κα ιμε τη βοήθεια του κοινού του θα προσπαθούσε να μπει και να μας στριμώξει.

Αυτό κάναμε τελικά εμείς. Τους αιφνιδιάσαμε, βγάλαμε από την εξίσωση τους οπαδούς, μπερδέψαμε τον αντίπαλο με αποτέλεσμα να βάλουμε τρία γκολ, αν και μπορούσαμε να βάλουμε συνολικά πέντε-έξι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσαμε να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά, αλλά δυστυχώς παίξαμε ένα παιχνίδι επιθετικά και αμυντικά πολύ χαλαρά.

Ημασταν χαλαροί σε όλο το β' μέρος. Οι παίκτες νόμιζαν ότι το ματς είχε τελειώσει, αλλά δυστυχώς έχουμε δει πολλά παιχνίδια να γυρίζουν, ακόμα και στο 0-3. Ο Ολυμπιακός έφερε το σκορ πολύ κοντά. Αυτό που κρατάω είναι ότι είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε ένα μεγάλο ματς και μία τεράστια νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ με τουλάχιστον 0-3.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το πραγματοποιήσουμε", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "λιονταριών" ενώ σε ερώτηση για το αν περίμενε τον Ολυμπιακό τόσο ευάλωτο στη μεσαία και στην αμυντική του γραμμή, είπε:

"Όχι. Δεν θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός είχε τέτοιο θέμα. Θεωρώ ότι εμείς ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για αυτό το ματς, θεωρούσαμε ότι ο Ολυμπιακός θα είχε την κατοχή, για αυτό πιέσαμε με αντεπιθέσεις.

Σε μία φάση ο κεντρικός μας αμυντικός βρέθηκε μπροστά στο κέντρο. Δεν τίθεται θέμα αν ήταν καλή η άμυνα ή η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Απλώς ήμασταν διαβασμένοι".

Photo Credits: www.tourettephoto.com