Πόλεκσιτς: "Δεν έστησα το Λίβερπουλ - Ντέμπρετσεν"

Ο τερματοφύλακας της Ντέμπρετσεν, Βούκασιν Πόλεκσιτς, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε το στήσιμο του παιχνίδι Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, αρνήθηκε κάθε κατηγορία με δηλώσεις του στη "Daily Mail".

Πόλεκσιτς: "Δεν έστησα το Λίβερπουλ - Ντέμπρετσεν"

"Όποιος είδε το παιχνίδι, γνωρίζει ότι όσα λέγονται, είναι βλακείες. Χάσαμε 1-0 στο Λίβερπουλ και είχα καλή απόδοση. Έκανα αρκετές επεμβάσεις, ένα τετ α τετ με τον Άλμπερτ Ριέρα, ένα με τον Φερνάντο Τόρες και ένα με τον Στίβεν Τζέραρντ. Τα θυμάμαι όλα. Πώς μπορώ να έστησα το ματς;", εξήγησε ο διεθνής Μαυροβούνιος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την έκθεση της Europol για την έρευνα 680 ύποπτων αγώνων, στο παιχνίδι του "Άνφιλντ" έπρεπε να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ και ο άνθρωπος εισέπραξε χρήματα για να το διασφαλίσει, ήταν ο Πόλεκσιτς.

"Το παιχνίδι έμοιαζε καθόλου παράξενο εκείνη τη βραδιά. Δεν υπήρχε τίποτα. Ήμουν ενθουσιασμένος που έπαιξα στο 'Άνφιλντ'. Ήταν μία σπουδαία βραδιά για εμένα και το σύλλογό μου. Γνωρίζω ότι είμαι καθαρός. Απλά ανησυχώ ότι ο κόσμος αυτά που ακούγονται".

Ο 30χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε στην ενεργό δράση μόλις πριν από λίγο καιρό, αφού είχε τιμωρηθεί για 2 χρόνια από την UEFA, διότι δεν κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας του στην ίδια διοργάνωση, σε αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα.

"Μου τηλεφώνησαν μία εβδομάδα ή 10 ημέρες πριν από το παιχνίδι και έγινε δύσκολο για μένα να αγωνιστώ. Φοβόμουν τόσο πολύ μήπως κάνω λάθος και κατηγορηθώ σε μία τέτοια περίπτωση. Δεν γνωρίζω ποιος με πήρε τηλέφωνο. Του είπα 'δεν κάνω τέτοια πράγματα, ποτέ δεν τα κάνω, σε παρακαλώ μην μου τηλεφωνήσεις ξανά'. Δεν γνωρίζω από που ήταν, αλλά έκανα λάθος που δεν είπα τίποτα. Δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν τόσο σοβαρό και δεν είχα πληροφόρηση για το ποιος με πήρε, οπότε δεν είπα κάτι".

"Όλοι οι τερματοφύλακες στον κόσμο κάνουν λάθη, αλλά το μεγαλύτερό μου ήταν ότι δεν επικοινώνησα με την αστυνομία. Δεν έπαιξα για 2 χρόνια εξαιτίας του γεγονότος, αλλά είναι λάθος μου, επειδή δεν το κατήγγειλα".

"Δεν έστησα τίποτα, όμως. Επέστρεψα τον Ιούνιο και ο σύλλογος με στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Γνωρίζει ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι πέρασα. Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου επίσης και δεν θα το ξεπερνούσα χωρίς αυτήν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK