Ενίσχυση με Γουάτ

Η Σταντάρ Λιέγης προχώρησε στην απόκτηση του Τόνι Γουάτ, ο οποίος άνηκε στην Σέλτικ, αλλά την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Λιρς.

Ενίσχυση με Γουάτ

Ο 20χρονος επιθετικός εντυπωσίασε τους ανθρώπους της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο γ' προκριματικό γύρο του Champions League, οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με την Σέλτικ για την απόκτησή του.

Ο Τόνι Γουάτ, μάλιστα, θέλησε να πει το δικό του αντίο στην Σέλτικ με μήνυμα του στον λογαριασμό του στο twitter: "Ενθουσιασμένος που υπέγραψα πενταετές συμβόλαιο συνεργασία με την Σταντάρ Λιέγης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην Σέλτικ που έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μου έδωσαν τρεισήμισι αξέχαστα χρόνια.

Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση να αφήσω το κλαμπ το οποίο υποστηρίζω και ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου κάθε φορά που φορούσα την φανέλα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που με βοήθησαν στην διάρκεια της καριέρας μου. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την ατμόσφαιρα στα περισσότερα παιχνίδια".

Ο νεαρός άσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Σταντάρ Λιέγης, οι άνθρωποι της οποίας εξετάζουν και την περίπτωση του Νικολά Ανελκά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK