Τα φαβορί έστειλαν ταμείο τους παίκτες του Stoiximan

To πρώτο μέρος των αγώνων της φάσης των "16" του Champions League ολοκληρώθηκε, με τα μεγάλα φαβορί να αποκτούν προβάδισμα πρόκρισης και τους παίκτες του Stoiximan.gr να βγαίνουν κερδισμένοι!

Το πρώτο κομμάτι της φάσης των "16" του Champions League ολοκληρώθηκε, προσφέροντας πλούσιο θέαμα. Όλα τα φαβορί κατάφεραν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης, καθώς επικράτησαν των αντιπάλων τους, εύκολα ή δύσκολα.

Μαζί όμως με τις Παρί, Μπενφίκα, Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ βγήκαν... κερδισμένοι και οι παίκτες του Stoiximan.gr, οι οποίοι αποφάσισαν να ποντάρουν στις παραπάνω ομάδες, επιλέγοντας την αγορά με τις ενισχυμένες αποδόσεις.

Όπως για παράδειγμα ο χρήστης ge*******ar, ο οποίος στηρίχτηκε στην τετράδα των νικητών που προσφερόταν σε απόδοση 19,50, με αποτέλεσμα, όπως θα δείτε παρακάτω να εικοσαπλασιάσει το αρχικό ποντάρισμά του.

Η απόφαση του αποδείχθηκε απόλυτα σωστή και κερδοφόρα, αφού αν είχε επιλέξει μεμονωμένα τα συγκεκριμένα ματς, παρά τις κορυφαίες αποδόσεις του Stoiximan.gr η συνολική τιμή θα έφτανε στο 15,50.