Τα καλύτερα gif του Champions League 2014-2015

Δες τις καλύτερες στιγμές του περσινού Champions League μέσα από χιουμοριστικά gifs.

Τα καλύτερα gif του Champions League 2014-2015

Λίγες εβδομάδες έμειναν για την έναρξη της νέας σεζόν του Champions League και έχουμε ακόμα νωπές τις μνήμες από τ ον τελικό του 1-3 της Μπαρτσελόνα επί της Γιουβέντους στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Πέραν του τελικού η περασμένη σεζόν της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είχε μια σειρά από αξιομνημόνευτα γεγονότα όπως την πρόκριση της Μπάγερν επί της Πόρτο, παρά το 3-1 του πρώτου αγώνα, αλλά και την πρόκριση της Παρί μέσα στο Λονδίνο επί της Τσέλσι παρότι οι Γάλλοι είχαν μείνει με 10 παίκτες. Το Espnfc.co.uk παρουσιάζει κάποιες από αυτές τις στιγμές μέσα από χιουμοριστικά gif. Ας τις απολαύσουμε!

Η κόντρα Μέσι-Ρονάλντο

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι η κόντρα στα στατιστικά του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κατάφεραν και οι δύο να ξεπεράσουν το Ραούλ όσον αφορά το σκοράρισμα στο φετινό Champions League, αλλά έμειναν ισόπαλοι στην πρώτη θέση με 77 γκολ έκαστος.

Μπερμπάτοφ Vs Άρσεναλ

Ο Μπερμπάτοφ ξέρει τόσα καντάρια μπάλα που δεν χρειάζεται να ιδρώσει τη φανέλα για να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες που θα βοηθήσουν την ομάδα του να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Βούλγαρος σκόραρε χαλαρά το 2ο γκολ στο 1-3 της Μονακό επί της Άρσεναλ και η ζωή συνεχίστηκε.

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς Vs Τσέλσι

Μετά την κόκκινη που δέχθηκε στο ματς με την Τσέλσι και την πρόκριση της Παρί στην παράταση μέσα στο Λονδίνο ο Ιμπραχίμοβιτς είπε πως οι παίκτες του Μουρίνιο συμπεριφέρονται σαν μωρά. Μια τέτοια δήλωσε προφανώς και δεν πέρασε απαρατήρητη.

Σουάρες Vs Νταβίντ Λουίς

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ντρίμπλες που έκανε ο Σουάρες στον Νταβίντ Λουίς στο ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν; Ο Ουρουγουανός πέρασε δυο φορές την μπάλα κάτω από τα πόδια του Βραζιλιάνου κάνοντας τους φιλάθλους και τον Νταβίντ Λουίς να παραμιλάνε.

Μπάγερν Vs Πόρτο

Η Πόρτο πλήρωσε ακριβά το 3-1 της Πορτογαλίας κόντρα στην Μπάγερν, αφού οι Γερμανοί στον επαναληπτικό ήταν αμείλικτοι και "σκόρπισαν" τους Πορτογάλους με 6-1. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ήδη στο 27' το σκορ ήταν 3-0.

Μέσι Vs Μπόατενγκ

Αν έπρεπε να κρατήσουμε μια στιγμή από το περασμένο Champions League, αυτή θα ήταν η ντρίμπλα που έκανε ο Μέσι στον Μπόατενγκ στο ζευγάρωμα της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν. Οι Ισπανοί κέρδισαν με 3-0 στην Βαρκελώνη και ο Μέσι έκανε τον Μπόατενγκ με μία κίνηση να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του.

Μπουφόν

Μπορεί η Γιουβέντους να έχασε τον τελικό, ωστόσο ο Μπουφόν αποτελεί το σημαντικότερο πρόσωπο του τελικού, αφού στα 37 του αποτελεί ακόμα έναν τερματοφύλακα πρώτης γραμμής και βασικό κομμάτι της Γιουβέντους που κυριαρχεί ξανά στην Ιταλία και στην Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK