Εκτός και ο Μπενζεμά, "πονοκέφαλος" για Αντσελότι ενόψει Ατλέτικο

Με πολλές απουσίες στη βασική της ενδεκάδα αναμένεται να παρουσιαστεί η Ρεάλ στον επαναληπτικό του "Μπερναμπέου" κόντρα στην Ατλέτικο για τα προημιτελικά του Champions League. Διαβάστε ποια είναι τα πλάνα του Αντσελότι για την δύσκολη αναμέτρηση.

Εκτός και ο Μπενζεμά, "πονοκέφαλος" για Αντσελότι ενόψει Ατλέτικο

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για το επαναληπτικό παιχνίδι, της προημιτελικής φάσης του Champions League. Η "Βασίλισσα" θα υποδεχθεί την έτερη ομάδα της Μαδρίτης, με 4 πολύ σημαντικές απουσίες, γεγονός που αλλάζει πλήρως τον προσανατολισμό του Κάρλο Αντσελότι.

Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μαρσέλο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής καθώς έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Τέσσερις θέσεις, τέσσερις παίκτες από τον πάγκο καλούνται να καλύψουν τα κενά τους. Στην θέση του Καρίμ Μπενζεμά, θα αγωνιστεί ο Χαβιέρ Ερνάντες, που στα τελευταία δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα τα έχει περίφημα στην επίθεση στο πλάι του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ. Στα άκρα της επίθεσης αντί του Μπέιλ, προορίζεται ο Ίσκο.

Οι δύο θέσεις της επιθετικής γραμμής λοιπόν, μοιάζουν "καπαρωμένες" από Ερνάντες και Ίσκο.

Τα δύο ερωτηματικά για τον Αντσελότι είναι οι θέσεις του αμυντικού χαφ (Μόντριτς) και του αριστερού οπισθοφύλακα (Μαρσέλο). Ειδικά η απουσία του Κροάτη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, είναι μείζονος σημασίας. Για αυτόν τον λόγο, ο Ιταλός τεχνικός "πονοκεφαλιάζει" για το ποιος θα πάρει τη θέση του, με τους Ιγιαραμέντι και Κεντίρα να συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες από τον Λούκας Σίλβα.

Ο Ιγιαραμέντι είναι πιο "ψημένος" αγωνιστικά από τον Κεντίρα και σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο η εμπειρία του Γερμανού δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Τέλος, για τη θέση του Μαρσέλο, "παίζουν" οι Νάτσο και Κοεντράο, με τον πρώτο όμως να δείχνει αυτή την στιγμή ο επικρατέστερος για την αρχική ενδεκάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK