Τα σενάρια των πρώτων τεσσάρων ομίλων του Champions League

Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Champions League και το Contra.gr σας παρουσιάζει τα σενάρια πρόκρισης. Ποιοι έχουν κλείσει εισιτήριο για την επόμενη φάση, ποιοι "παίζουν" την πρόκρισή τους και ποιοι αποχαιρετούν.

Τα σενάρια των πρώτων τεσσάρων ομίλων του Champions League

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Champions League. Τελευταία αγωνιστική των ομίλων και αν και στους περισσότερους η κατάσταση όσον αφορά την πρόκριση μοιάζει να έχει ξεκαθαρίσει, υπάρχουν ακόμη κάποιες... εκκρεμότητες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πώς έχει η κατάσταση στους τέσσερις πρώτους ομίλους.

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρί Σεν Ζερμέν 11

Άρσεναλ 11

Λουντογκόρετς 2

Βασιλεία 2

Η αγωνιστική: Βασιλεία - Άρσεναλ και Παρί - Λουντογκόρετς

- Η Παρί έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με την Άρσεναλ για την πρώτη θέση. Οι δύο ομάδες έχουν δύο ισοπαλίες στα μεταξύ τους (1-1 και 2-2), αλλά οι Γάλλοι είχαν πετύχει περισσότερα γκολ στο εκτός έδρας. Παίζεται η πρωτιά.

- Η Λουντογκόρετς έχει την Βασιλεία στην ισοβαθμία, αλλά οι Ελβετοί έχουν θεωρητικά πιο εύκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ.

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπενφίκα 8

Νάπολι 8

Μπεσίκτας 7

Ντινάμο Κιέβου 2

Η αγωνιστική: Μπενφίκα - Νάπολι και Ντινάμο Κιέβου - Μπεσίκτας

- Μία ισοπαλία θέλει η Νάπολι για να προκριθεί χωρίς να σκέφτεται καν το άλλο ματς. Οι Ιταλοί νίκησαν τη δεύτερη αγωνιστική τους Πορτογάλους και έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία. Όποιος νικήσει στο μεταξύ τους θα προκριθεί ανεξάρτητα από το άλλο αποτέλεσμα.

- Η Μπεσίκτας προκρίνεται με μία νίκη, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας στο άλλο ματς θα πάρει και την πρωτιά. Αν το ματς των Τούρκων λήξει ισόπαλο, τότε θα θέλουν ήττα της Νάπολι μιας και την έχουν στην ισοβαθμία.

- Η Ντιναμό έχει αποχαιρετήσει την Ευρώπη.

3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπαρτσελόνα 12

Μάντσεστερ Σίτι 8

Γκλάντμπαχ 5

Σέλτικ 2

Η αγωνιστική: Μπαρτσελόνα - Γκλάντμπαχ και Μάντσεστερ Σίτι - Σέλτικ

- Εδώ τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Η Μπαρτσελόνα πρώτη, η Σίτι δεύτερη, η Γκλάντμπαχ τρίτη και η Σέλτικ είπε "αντίο".

4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης 15

Μπάγερν Μονάχου 9

Ροστόφ 4

Αϊντχόφεν 1

Η αγωνιστική: Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης και Αϊντχόφεν - Ροστόφ

- Και εδώ είναι απλή η κατάσταση. Η Ατλέτικο με 5/5 έχει "καθαρίσει" την πρωτιά και είναι αδιάφορη στο Μόναχο, όπως και η Μπάγερν που είναι δεύτερη.

- Στο άλλο ματς, αν η Αϊντχοφεν νικήσει τη Ροστόφ εντός έδρας, θα πάρει την πρόκριση για το Europa League. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τερματίσει τρίτη η Ροστόφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK