Το πιο αδιανόητο μαρκάρισμα σε ευρωπαϊκό αγώνα!

Μ' ένα χτύπημα που θα ζήλευαν και οι κορυφαίοι παλαιστές, Γάλλος ποδοσφαιριστής σώριασε τον αντίπαλό του στο έδαφος, σε αναμέτρηση της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League. Πώς να μην δεχθεί κόκκινη κάρτα; Δείτε το σχετικό video.

Το πιο αδιανόητο μαρκάρισμα σε ευρωπαϊκό αγώνα!

Διανύουμε την περίοδο που οι περισσότερες ομάδες "χτίζονται" ενόψει της νέας σεζόν.

Κάποιες άλλες ωστόσο έχουν ήδη μπει σε ρυθμό επίσημων υποχρεώσεων και δη εκείνες που πήραν μέρος στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δυο εξ αυτών είναι η Φ91 Ντουντελάνζ απ' το Λουξεμβούργο και η ουγγρική Βιντεότον, στην οποία αγωνίζεται ο Μάρκο Σέποβιτς που έχει περάσει απ' τον Ολυμπιακό. Για την ιστορία οι Μαγυάροι ήταν εκείνοι που πήραν την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-2.

Στο δεύτερο παιχνίδι του ζευγαρώματος επί ουγγρικού εδάφους, η ένταση ήταν μεγάλη και τα νεύρα τεταμένα. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας και βλέποντας το ευρωπαϊκό όνειρο της ομάδας του να "σβήνει", ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Μπραϊάν Μελίς με μια... drop kick κίνηση αλά κατς χτύπησε τον αντίπαλό του στο στομάχι, σωριάζοντάς τον στο χόρτο.

Παρά τις διαμαρτυρίες των συμπαικτών του, ο 29χρονος Γάλλος στόπερ, όπως αναμενόταν, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα απ' τον ρέφερι της αναμέτρησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK