Αντιτς στον Sport24 Radio: "Πιο κοντά η Ατλέτικο"

Ο Ράντομιρ Αντιτς μίλησε στον Sport24 Radio για το σημερινό τελικό της Ρεάλ με την Ατλέτικο έχοντας το ατού της προϋπηρεσίας στους πάγκους και των δύο ομάδων.

Αντιτς στον Sport24 Radio: "Πιο κοντά η Ατλέτικο"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

«Δεν ξέρω ποιος είναι το φαβορί, ξέρω ποιος παίζει περισσότερο ποδόσφαιρο. Κι αυτή είναι η Ρεάλ. Μπορεί με το κύπελλο να πει αντίο ευχάριστα σε μια δύσκολη σεζόν. Η Ατλέτικο δεν έχει αυτή την πίεση που έχει η Ρεάλ.

Ο Σιμεόνε έχει περισσότερο χρόνο στην Ατλέτικο, γνωρίζει του ποδοσφαιριστές έχει χτίσει ο ίδιος την ομάδα. Ο Ζιντάν έχει λιγότερο χρόνο. Δείχνει πιστός στο 4-3-3. Η Ρεάλ είχε πολλούς τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν και δεν είχε την ευκαιρία να επαναλάβει πολλές φορές την ίδια ενδεκάδα.

Για μένα παίκτης-κλειδί της Ρεάλ δεν είναι ο Κριστιάνο, αλλά ο Μπέιλ, που έρχεται φορμαρισμένος από τα τελευταία ματς της Ρεάλ και έχει πετύχει πολλά κρίσιμα γκολ. Όσον αφορά την Ατλέτικο θα επιμείνω στον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος έρχεται από εξαιρετικό φινάλε κι αυτός».

Για το ποδόσφαιρο: «Δεν είμαι οπαδός, όπως πάντα θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Για εμένα η Ατλέτικο είναι πιο κοντά στο να κατακτήσει το τρόπαιο. Όπως πάντα, είμαι με το ποδόσφαιρο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK