Η απόλυτη κόντρα Μπουφόν - Μέσι

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους, ο οποίος θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (06/06) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Δείτε σε ένα εκπληκτικό infographic την απόλυτη κόντρα του Λιονέλ Μέσι με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Η απόλυτη κόντρα Μπουφόν - Μέσι

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους, ο οποίος θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Όλος ο φίλαθλος κόσμος ανυπομονεί να μάθει τον μεγάλο νικητή της εφετινής διοργάνωσης.

Οι προσωπικότητες των δύο ομάδων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης, με τους Λιονέλ Μέσι και Τζιανλουίτζι Μπουφόν να αποτελούν "βαρόμετρα" για τις δύο φιναλίστ του θεσμού. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της "Μπάρτσα" έχει σπάσει τα κοντέρ στο σκοράρισμα, όντας ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Primera Division με 284 γκολ σε 314 παιχνίδια, καθώς και του Champions League, όπου μοιράζετε την πρώτη θέση με το αντίπαλο δέος, Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας από 77 γκολ έκαστος. Παράλληλα, σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει με τους "μπλαουγκράνα" 7 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Copa del Rey, 3 Champions League, 5 Super Cup Ισπανίας, 2 Ευρωπαϊκά Super Cup και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ενώ με το εθνόσημο έχει πανηγυρίσει 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων, όπως επίσης και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008.

Από την άλλη πλευρά, ο "Τζίτζι" Μπουφόν θέλει να κατακτήσει το πολυπόθητο Champions League, το οποίο είναι το μοναδικό που λείπει από τη συλλογή του. Ο Ιταλός γκολκίπερ, παρά τον υποβιβασμό των "μπιανκονέρι" το 2006,, παρέμεινε στην ομάδα κι είδε τους κόπους του να ανταμείβονται. Συνολικά στην καριέρα του, ο καλύτερος -κατά πολλούς- τερματοφύλακας στον κόσμο, έχει κατακτήσει 18 τίτλους. Με τη φανέλα της "Γιούβε" έχει πανηγυρίσει 6 πρωταθλήματα Ιταλίας, 1 Κύπελλο Ιταλίας, 4 Super Cup, ενώ πριν μεταγραφεί στη "Γηραιά Κυρία", είχε σηκώσει 1 Κύπελλο Ιταλίας, 1 Super Cup και 1 Κύπελλο UEFA με την Πάρμα. Σε εθνικό επίπεδο, έχει πάρει ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21, τους Μεσογειακούς αγώνες το 1997, καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006.

Δείτε αναλυτικά το εκπληκτικό Infographic:

Η απόλυτη κόντρα Μπουφόν - Μέσι


Ο Μπουφόν θα προσπαθήσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του απέναντι στον επικίνδυνο Μέσι, με το Stoiximan.gr να προσφέρει στο 1.80 το No Goal. Από την άλλη, ο Αργεντινός επιθετικός θέλει να οδηγήσει με δικό του γκολ την "Μπάρτσα" στο 4ο τρόπαιο Champions League τα τελευταία 9 χρόνια, το οποίο προσφέρεται στο 4.25. Η "Γιούβε" θα επιχειρήσει να χτυπήσει στην κόντρα, με τον Αλβάρο Μοράτα να επιδιώκει ανάλογο ματς μ' αυτά των ημιτελικών απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 10.00 προσφέρεται να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, ενώ στο 4.00 να πετύχει γκολ σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK