Πεντάστερη Μπαρτσελόνα! Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 1-3: Όλα τα videos του τελικού

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Οι "μπλαουγκράνα" του Λουίς Ενρίκε επικράτησαν 3-1 της Γιουβέντους στον τελικό του "Olympiastadion" στο Βερολίνο, κατέκτησαν το 5ο Champions League της ιστορίας τους και πανηγύρισαν το 2ο τρεμπλ.

Πεντάστερη Μπαρτσελόνα! Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 1-3: Όλα τα videos του τελικού

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Χωρίς εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκαν οι δύο φιναλίστ, δεδομένου ότι ο Αντρέα Μπαρτζάλι αντικατέστησε τον τραυματία Τζιόρτζιο Κιελίνι στο κέντρο της άμυνας της Γιουβέντους .

Κάποια λάθη του Χαβιέρ Μαστσεράνο σημάδεψαν τις πρώτες στιγμές του τελικού , αλλά ένας μαγικός συνδυασμός πέντε παικτών, χάρισε το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα μόλις στο 4ο λεπτό.

Ο Λιονέλ Μέσι κοίταξε αριστερά και τροφοδότησε με βαθιά μπαλιά τον Ζόρντι Άλμπα, εκείνος έδωσε στον Νεϊμάρ, ο οποίος τσίμπησε ωραία για τον Αντρές Ινιέστα, εκείνος γύρισε στον Ιβάν Ράκιτιτς και... 1-0 με εν κινήσει πλασέ.

Πεντάστερη Μπαρτσελόνα! Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 1-3: Όλα τα videos του τελικού

Μία κούρσα του Άλβαρο Μοράτα από δεξιά άγχωσε τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι πάντως ήταν κυρίαρχοι μέχρι το 17ο λεπτό και έχασαν μία κλασική ευκαιρία με τον Ντάνι Άλβες (εντυπωσιακή απόκρουση του Τζιανλούιτζι Μπουφόν).

Σε εκείνο το χρονικό σημείο η Γιουβέντους κέρδισε μέτρα, κυκλοφόρησε μπάλα και απείλησε τα καρέ του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν με ένα σουτ του Κλαούντιο Μαρκίζιο στο 25ο λεπτό, ενώ η Μπαρτσελόνα δεν άργησε να ανακτήσει τα ηνία, καταγράφοντας κατοχή 72% στο ημίωρο (η 100ή πάσα των παικτών του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έγινε στο 35', σε ένα χρονικό σημείο που οι νταμπλούχοι Ισπανίας είχαν ήδη 237).

Πεντάστερη Μπαρτσελόνα! Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 1-3: Όλα τα videos του τελικού

Οι συχνές εναλλαγές της τριπλέτας Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ μπέρδευαν τους αμυντικούς της "γηραιάς κυρίας" - μέχρι και ο Μπουφόν έκανε αβίαστο λάθος στο 44', ωστόσο από τη στιγμή που ο Σουάρες δεν βρήκε δίχτυα στο 39ο και το 40ό λεπτό, όλα ήταν ανοικτά.

Η Μπαρτσελόνα κράτησε την μπάλα με ευχέρεια στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά η Γιουβέντους πίεσε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αγωνιστικού χώρου. Και δικαιώθηκε. Με τη συμπλήρωση 55 λεπτών αγώνα, ο Μαρκίζιο έκανε ένα υπέροχο τακουνάκι, ο Κλαούντιο Τέβες δεν κατάφερε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν, όμως ο Άλβαρο Μοράτα βρισκόταν εκεί που έπρεπε, ισοφαρίζοντας σε κενή εστία.

Πεντάστερη Μπαρτσελόνα! Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 1-3: Όλα τα videos του τελικού

Το μομέντουμ ανήκε στους "μπιανκονέρι", οι οποίοι "εγκαταστάθηκαν" για μερικά λεπτά στα καρέ των πελαγωμένων "μπλαουγκράνα", χωρίς ωστόσο να επιτύχουν την ολική ανατροπή στις δύο καλές στιγμές που είχαν.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο ένας και μοναδικός Λιονέλ Μέσι. Ένα υπέροχο σόλο του στο 68ο λεπτό σταμάτησε στα χέρια του Μπουφόν, προτού ο επερχόμενος Σουάρες σκοράρει προ κενής εστίας και ξαναδώσει το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα.

Πεντάστερη Μπαρτσελόνα! Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 1-3: Όλα τα videos του τελικού

Εν συνεχεία, η πίεση της καταλανικής ομάδας ήταν ασφυκτική. Ο Μέσι ήταν ασταμάτητος, ο Νεϊμάρ παραβίασε την εστία του Μπουφόν, αλλά κάνοντας ακούσιο χέρι, ενώ καταγράφηκε μέχρι και αντεπίθεση πέντε εναντίον τριών.

Ο Αλέγκρι έριξε στη μάχη τους Ρομπέρτο Περέιρα και Φερνάντο Γιορέντε, ο Λουίς Ενρίκε τον Τσάβι για να πάρει το μεγάλο χειροκρότημα στην ύστατη παράσταση ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, την 151η συμμετοχή του στο Champions League (ρέκορντμαν).

Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά. Κανένα εμπόδιο δεν βρέθηκε στο διάβα της παρέας του Λιονέλ Μέσι, των "διόσκουρων" Τσάβι και Ινιέστα, των Σουάρες και Νεϊμάρ προς την κούπα. Κερασάκι στην τούρτα του 5ου Champions League αποτέλεσε το γκολ του Νεϊμάρ σε νεκρό χρόνο (στο 97' κι ενώ όλοι οι "μπιανκονέρι" βρίσκονταν στην επίθεση).

MVP

Ο Λιονέλ Μέσι. Κάποιες μαγικές ενέργειές του έκαναν τη διαφορά. Ντρίμπλαρε με κάθε πιθανό τρόπο τους αντιπάλους του, ενώ ήταν ουσιαστικός αφού ήταν εκείνος που έφερε την μπάλα στα καρέ του Τζιανλουίτζι Μπουφόν στη φάση του πρώτου γκολ και έκανε -σχεδόν- τα πάντα στη φάση του δεύτερου.

Αδύναμος κρίκος

Ο Αρτούρο Βιδάλ. Η συνεισφορά του στο πρώτο ημίχρονο ήταν πέντε φάουλ, μία κίτρινη και πολλά νεύρα. Η αλήθεια είναι ότι βελτιώθηκε μετά από την ανάπαυλα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες ενός τέτοιου αγώνα.

Σχόλιο

Η καλύτερη ομάδα κατέκτησε το Champions League. Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα μέχρι την κούρσα του Λιονέλ Μέσι στο 68ο λεπτό, αλλά συνολικά ήταν ανώτερη. Με εξαίρεση το δεκάλεπτο 55'-65', οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε είχαν τον έλεγχο και τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην Γιουβέντους, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό - κάτι που δεν περίμεναν πολλοί. Αν μη τι άλλο απέδειξε περίτρανα ότι επέστρεψε δυναμικά στην ευρωπαϊκή ελίτ μετά από πολλά χρόνια.

Οι συνθέσεις

Γιουβέντους (4-3-1-2): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Εβρά (89' Κομάν), Μαρκίζιο, Πίρλο, Πογκμπά, Βιδάλ (79' Περέιρα), Μοράτα (85' Γιορέντε), Τέβες.

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς (91' Ματιέ), Μπουσκέτς, Ινιέστα (78' Τσάβι), Μέσι, Σουάρες (96' Πέδρο), Νεϊμάρ.

Τα γκολ του αγώνα

Όλα τα videos του τελικού

Το γκολ του Ράκιτιτς (4')

Η απόκρουση του Μπουφόν (13')

Το σουτ του Μαρκίζιο (25')

Το σουτ του Σουάρες (39')

Το σουτ του Σουάρες (40')

Η αντεπίθεση και το σουτ του Σουάρες (48')

Το γκολ του Μοράτα (55')

Το γκολ του Σουάρες (68')

Το ακυρωθέν γκολ του Νεϊμάρ (71')

Το σουτ του Πικέ (82')

Το γκολ του Νεϊμάρ (97')

Διαβάστε ακόμη:

Η "χρυσή Βίβλος" του Champions League

Τα δάκρυα του Πίρλο

Tα tweets για το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα

Η απονομή του Κυπέλλου στην Μπαρτσελόνα

Το live του τελικού

18:29
Το κλίμα είναι....
18:30
Καλησπέρα από το Βερο-Λίο ή τουλάχιστον την πόλη που θα χρωματιστεί μια και καλή αργά το βράδυ του Σαββάτου. Κατά πάσα πιθανότητα με μπλαουγκράνα χρώματα, αλλά ας κρατήσουμε και μια πισινή για τα μπιανκονέρι
18:33
Γιουβέντους εναντίον Μπαρτσελόνα στο τελευταίο παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και όλα τα βλέμματα στρέφονται στο "Ολίμπιασταντιον", το γήπεδο όπου οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν κάπως έτσι...
18:35
Ορισμένα διαδικαστικά: Ο αγώνας αρχίζει στις 21:45 (μετά από 23 χρόνια δεν αποτελεί είδηση) και πρόκειται για τον 8ο τελικό των δύο ομάδων στον θεσμό.
18:40
Στον τελευταίο νικηφόρο της "γηραιάς κυρίας", το 1996 κόντρα στον Άγιαξ, στην εξέδρα βρισκόταν και αυτοί οι δύο κύριοι. Ο ένας, ο Τζιάνι Ανιέλι που συνέδεσε το όνομά του με την κορυφαία εποχή της ομάδας στη δεκαετία του '90, ο άλλος, ο Αντρέα Ανιέλι, που συνδέει το όνομά του με τη νέα "χρυσή" εποχή της ομάδας. Έστω κι αν τότε δεν του φαινόταν....
18:43
Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, θα επιχειρήσει να γίνει η μοναδική ομάδα με 2 τρεμπλ. Το πρώτο τη σεζόν 2008-2009, στην πρώτη σεζόν του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της. Το δεύτερο, στην πρώτη σεζόν του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της, με πολύ καλύτερα στατιστικά
18:45
Αυτήν τη στιγμή έχει ζέστη στο Βερολίνο και το γήπεδο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Για την πρόγνωση του καιρού το βράδυ, την ώρα του τελικού, καλό θα ήταν να πατήσετε εδώ
18:48
Όπως γίνεται συνέχεια στο περιθώριο κάθε τελικού, η διοργανώτρια πόλη πλημμυρίζεται από events. Γι' αυτόν τον σκοπό βρέθηκαν στο Βερολίνο ο Παναγιώτης Κονέ και ο Κώστας Μανωλάς, που εδώ διακρίνονται πίσω από έναν κύριο που φοράει μία μαξιλαροθήκη...
18:51
Οι τουρίστες που βρίσκονται στον χώρο της Γιουβέντους, έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα δύο τρόπαια που έχουν κατακτήσει μέχρι στιγμής φέτος οι "μπιανκονέρι", το πρωτάθλημα και το κύπελλο (μπράβο Γιούβε, καθόλου στερεοτυπικό να βάζεις Γιαπωνέζο τουρίστα με φωτογραφική μηχανή να ποζάρει)
18:52
Φυσικά, πάντα υπάρχουν χειρότερα...
18:55
Το αστέρι του τελικού δεν είναι άλλο από τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, Λιονέλ Μέσι. Αυτό είναι το μήνυμά του (έστω του επιτελείου του) λίγες ώρες πριν από τον αγώνα: "Θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό ξανά και τα καταφέραμε. Τώρα το πιο σημαντικό μέρος: να νικήσουμε. Πάμε Μπαρτσελόνα!"
18:57
Μιας που μιλήσαμε για τον Αργεντινό, σε λίγο θα ανεβάσουμε ένα Ε-Π-Ι-Κ-Ο βίντεο που τον αφορά και δεν πρέπει να χάσετε
18:59
Το ιταλικό SportMediaset κάνει πρόβλεψη για τις ενδεκάδες του τελικού και ουσιαστικά δεν περιλαμβάνει καμία έκπληξη
19:04
Οι διοργανωτές κάνουν τα πάντα ώστε οι φίλαθλοι να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους. Εξ ου και τα "Més que un club" στις εξέδρες των Καταλανών
19:05
Όσοι φίλαθλοι, βέβαια, μείνουν όντως στο σπίτι τους, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Και τώρα τι κάνεις; Χωρίζεις;
19:10
Το Βερολίνο δεν ανήκει στις πόλεις όπου έχει σκοράρει ο Μέσι στην Ευρώπη. Η Βαρκελώνη, αντιθέτως, είναι μία τέτοια πόλη. Μάλιστα, το έκανε αυτό και πρόσφατα, στον προηγούμενο τελικό της Μπαρτσελόνα, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο
19:12
Αυτό το γκολ έγινε αντικείμενο ανάλυσης από το "ESPN". Επιστημονικής. Ιδού λοιπόν το βίντεο που δεν πρέπει να χάσει κανείς σήμερα (ε, εντάξει αυτό και το βίντεο με τα highlights του αγώνα)
19:19
Προετοιμασίες και σε δημοσιογραφικό επίπεδο στο Βερολίνο
19:20
Σιγά, εμείς έχουμε τον Θέμη Καίσαρη και την Οδύσσειά του στην προσπάθεια να φτάσει στη γερμανική πόλη. Μπείτε στο TL του και απολαύστε...
19:21
Στατιστικό: Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σε ηλικία 37 ετών και 129 ημερών, γίνεται ο 7ος πιο γηραιός του τελικού, 3ος πιο γηραιός Ιταλός, 3ος πιο γηραιός τερματοφύλακας και 2ος πιο γηραιός παίκτης της Γιουβέντους
19:23
Κάποιοι άλλοι βρήκαν το Βερολίνο πολύ πιο εύκολα. Εξάλλου, είχαν ξαναπάει το 2006 και το... κατέκτησαν
19:25

19:26
Αξίζει να διαβάσετε/θυμηθείτε τα επόμενα λεπτά...
19:35
Κοσμοπλημμύρα έξω από το στάδιο, με τους φιλάθλους έτοιμους να περάσουν από τους εξονυχιστικούς (γερμανικούς) ελέγχους
19:36
Όλα έτοιμα, περιμένουν τους κατόχους τους
19:38
Ο κόσμος των δύο ομάδων έχει κατακλύσει τους δρόμους του Βερολίνου, δημιουργώντας απίθανη ατμόσφαιρα. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές
19:39

19:39

19:42

19:43
The Adventures of Themis Kessaris (vol. 3)
19:45
Είπαμε, φανταστική ατμόσφαιρα στους δρόμους του Βερολίνου
19:49
Μπορεί να φαίνεται μακάβριο, ωστόσο αυτό θέλουν όλοι. Σε λίγες ώρες θα δούμε...
19:50
Το πρώτο της Μπαρτσελόνα οφείλεται σε αυτόν εδώ τον κύριο και το καταπληκτικό σουτ στον τελικό με τη Σαμπντόρια το 1992. Το 5ο;
19:54
Μιλώντας για κατακτήσεις των "μπλαουγκράνα", ιδού ένα συνοπτικό βίντεο του επιτυχημένου παρελθόντος
19:59

20:01

20:03
Η ώρα πλησιάζει και οι πληροφορίες θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να επιβεβαιώνει την αντικατάσταση του τραυματία Τζιόρτζιο Κιελίνι με τον Αντρέα Μπαρτζάλι στην ενδεκάδα της Γιουβέντους
20:04
Το mood της ημέρας...
20:04

20:08
Όπως είναι φυσικό, στην εποχή του twitter, τα πάντα σχολιάζονται...
20:10
Ο τελικός θα μας δώσει απάντηση στο ερώτημα Γιουβέντους ή Μπαρτσελόνα. Οκτώ συντάκτες του Contra.gr πρόλαβαν τα γεγονότα. Ιδού τι επέλεξαν
20:13
- "Βρήκα εισιτήριο για τον τελικό του Champions League"
- "Τυχερέ..."
- "..."
20:15
Ειρήσθω εν παρόδω, όσοι έχετε αυτό, δεν ξεκινάτε σιγά σιγά, να μας αφήσετε εμάς στους καναπέδες και τα γραφεία μας; Ενοχλητικοί...
20:18
Εν έτει 2015, η μπάλα δεν παίζεται μόνο εντός των 4 γραμμών του γηπέδου. Ιδού τι γίνεται εκτός αυτών, μεταξύ των δύο φιναλίστ...
20:20
Η αποστολή της Μπαρτσελόνα μόλις έφτασε στο γήπεδο. Οι παίκτες της Γιουβέντους βρίσκονται ήδη στα αποδυτήρια και ετοιμάζονται να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να τσεκάρουν το γήπεδο
20:21
Περίπου 1,5 ώρα πριν από τη σέντρα, ιδού η τακτική ανάλυση των δύο φιναλίστ
20:22
Στο γήπεδο και οι διαιτητές, με επικεφαλής τον Τούρκο Τσουνεΐτ Τσακίρ. Ο πρώτος εκπρόσωπος της γειτονικής χώρας σε τελικό του θεσμού
20:24
Ο κόσμος συνεχίζει να συρρέει στο γήπεδο
20:31
Μέχρι και 3.000 ευρώ πωλούνται στη "μαύρη αγορά" τα εισιτήρια του τελικού. Όσο κυλάει ο χρόνος, η τιμή αυξάνεται
20:32
Η ενδεκάδα της Γιουβέντους (4-3-1-2): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Πογκμπά, Βιδάλ, Μοράτα, Τέβες
20:32

20:34
Επιβεβαιώνεται το... βέβαιο της ενδεκάδας της Γιουβέντους. Ο Μπαρτζάλι αντικατέστησε τον... τουιτεράκια Κιελίνι. Ο Βιδάλ πίσω από τους φορ να διανύει όλο το γήπεδο και να δίνει βοήθεια
20:35
Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ
20:35
Ο Λουίς Ενρίκε επίσης δεν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη, με την τριπλέτα MSN έτοιμη για όλα
20:35

20:38
Τάσος Μαγουλάς being... Τάσος Μαγουλάς
20:38

20:39
Ο πάγκος της Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Τσάβι, Πέδρο, Ραφίνια, Μπάρτρα, Αντριάνο, Ματιέ
20:40
Ο πάγκος της Γιουβέντους: Στοράρι, Ογκμπόνα, Παντοΐν, Στουράρο, Περέιρα, Κομάν, Γιορέντε
20:41
Στο γήπεδο και ο πρωταγωνιστής του γηπέδου στον τελικό του Μουντιάλ 2006, Μάρκο Ματεράτσι!
20:43

20:44
Έτοιμοι και οι "Έλληνες" για τον τελικό
20:45

20:46

20:47
Καμπανάκι μιας ώρας: Αρχίστε τις παραγγαλίες για να προλάβετε...
20:49

20:51
Εδώ μία άποψη έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.
20:51
Ο Τσάβι αρχίζει από τον πάγκο, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα αγωνιστεί για 900ή φορά στην καριέρα του με σύλλογο και εθνική ομάδα. Αυτή θα είναι και η τελευταία με την Μπαρτσελόνα, διεκδικώντας το 25ο τρόπαιο (ισπανικό ρεκόρ) της καριέρας του, στην 151η συμμετοχή στη διοργάνωση (ρεκόρ Champions League)
20:52
20:52
Ο Πογκμπά και το γλειφιτζούρι του επιθεωρούν το γήπεδο
20:58
Ιδού και το κλασικό χαρτί που μοιράζεται στους δημοσιογράφους περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα των αγώνων του Champions League
20:59
Ο Μαρκ - Αντρέ Τερ Στέγκεν μπήκε πρώτος, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν όχι ακόμα!
21:01
Ο Χάβι Μαρτίνεθ τρολάρει τον επίσημο λογαριασμό του Champions League! R-E-S-P-E-C-T
21:01

21:03
Ο Μπουφόν ίσως να μην βρίσκεται στο γήπεδο επειδή έχει μείνει πίσω στο ξενοδοχείο!!! (ή πρόκειται για σωσία του)
21:05
Τι μπάσκετ, τι ποδόσφαιρο. Ο Τζιανλούκα Μπαζίλε είναι Ιταλός, έχει κερδίσει τόσους τίτλους με την Μπαρτσελόνα και είναι εκεί
21:06
Προφανώς και δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει σχέση με ποδόσφαιρο και δεν ασχολείται με τον τελικό
21:06

21:07

21:07
Να και ο Μπουφόν! Αποθέωση όταν μπήκε στο γήπεδο, κάνει προθέρμανση μπροστά από τους φίλους της Γιούβε
21:08
Η Γιούβε έχει μπει όλη για προθέρμανση, από Μπάρτσα μόνο οι τερματοφύλακες. Με την Γιούβε και ο Τζόρτζιο Κιελίνι, αλλά με πολιτικά βεβαίως
21:10
Θέμη μπορείς, μπορείς να το δεις...
21:11
Τόσο κόστισαν τα ρόστερ των δύο ομάδων. Η Μπαρτσελόνα έχει δαπανήσει πάνω από 100.000.000 ευρώ περισσότερα χρήματα
21:12
Στο γήπεδο ένας θρύλος της Γιουβέντους, σε ρόλο σχολιαστή. Ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο αποκάλυψε, μάλιστα, ότι δεν έχει αποφασίσει εάν σταματήσει το ποδόσφαιρο ακόμα και ίσως συνεχίσει
21:13
Γι' αυτό γίνονται όλα. Αυτό είναι εκεί και περιμένει γυαλιστερό περήφανο...
21:14
Το πέταλο της Μπαρτσελόνα γεμίζει
21:14
Στατιστικό: Με τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα, ο Αντρές Ινιέστα πιάνει τον θρυλικό Μιγκέλι στην 3η θέση των ρέκορντμαν συμμετοχών της Μπαρτσελόνα
21:14
Τώρα μπαίνει η Μπαρτσελόνα, ο Μέσι πριν μπει πήρε μια τσίχλα και μασουλάει
21:15
Μπήκε και η Μπαρτσελόνα, ο Ιβάν Ράκιτιτς ανταποδίδει τα χειροκροτήματα στον κόσμο
21:15
Ο Κροάτης ήταν ο αρχηγός της Σεβίλλης στον περσινό τελικό Europa League, όπου πανηγύρισε το τρόπαιο στο "Γιουβέντους Στέιντιουμ".
21:18
"Φυσικά και φοβόμαστε τους Σουάρες, Νεϊμάρ και Μέσι, αλλά όλοι μπορούν να έχουν μία κακή μέρα. Ελπίζω αυτό που έκανε ο Σουάρες στον Κιελίνι, να κάνει η Γιουβέντους σε αυτόν", δήλωσε στο "Sky Sport Italia ο Λάπο Ελκάν ο εκ των βασικών κληρονόμων της οικογένειας Ανιέλι
21:21

21:22

21:22

21:23
Στις 21.15, οι φίλοι της Μπάρτσα φωνάζουν για πρώτη φορά απόψε «Μέσι, Μέσι, Μέσι!». Άραγε πόσες φορές ακόμα θα το κάνουν;
21:23
Ανακοίνωση των ενδεκάδων. Εντυπωσιακή η παρουσίαση των παικτών της Γιουβέντους, με τον εκφωνητή να λέει το μικρό και ο κόσμος το επίθετο. Όταν ανακοινώθηκε αυτή της Μπάρτσα, αποδοκιμάστηκε έντονα ο Λουίς Σουάρες, ενώ ο Λιονέλ Μέσι ουσιαστικά αποθεώθηκε απ' όλους. Μέχρι τώρα, ο κόσμος της Γιούβε κερδίζει την μάχη της εξέδρας
21:26
Μπορεί κανείς να μην ξέρει πού αγωνίζεται αυτήν τη στιγμή ο Μάρκο Μποριέλο (ίσως να είναι ακόμα και στη Γιουβέντους), ωστόσο ο Ιταλός φορ είναι κι αυτός στο γήπεδο
21:26
Ο Θέμης πάλι, όχι
21:27
Η τριπλέτα MSN στην τελευταία παράστασή της για φέτος
21:30
Οι παίκτες της Γιούβε αποχωρούν προς τα αποδυτήρια, αλλά πριν το κάνουν χαιρετούν τον κόσμο και τον ευχαριστούν που έκανε το ταξίδι μέχρι το Βερολίνο για να τους συμπαρασταθεί
21:30
Οι της Μπάρτσα το έκαναν λίγο νωρίτερα, με το ίδιο «τελετουργικό». Λιγότερα από είκοσι λεπτά για την σέντρα!
21:32
Η πρόβλεψη του Άλαν Σίρερ
21:32
Θέμης-watch: Έ-έ-έφτασε
21:34

21:34
Σε λίγοτερο από ένα τέταρτο αρχίζει το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν.... Ετοιμαστείτε
21:35
Η ώρα για την τελετή έναρξης
21:37
Τα χορευτικά στο κέντρο του γηπέδου έχουν αρχίσει
21:38

21:39

21:39

21:39

21:42
Οι παίκτες της Γιουβέντους κατεβαίνουν από τις σκάλες. Ο Λίχσταϊνερ από τις κυλιόμενες....
21:44

21:44
Οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και... ψάλλεται ο ύμνος του Champions League
21:45
Ερμηνεία από σοπράνο και τενόρο, σε μία διαφορετική εκδοχή και τώρα αρχίζει η δράση
21:45
Οι παίκτες χαιρετιούνται και οι αρχηγοί, Μπουφόν και Ινιέστα, παίρνουν θέση ανάμεσα στους διαιτητές
21:47

21:47
Αγκαλιά Αλέγκρι - Ενρίκε πριν από τη σέντρα
21:48
Σέντρα στο Βερολίνο για τη Γιουβέντους
21:49
Το "μωσαϊκό" των φίλων της Μπαρτσελόνα
21:49
1ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Τέβες, η μπάλα άουτ
21:49
Λάθος του Μαστσεράνο, κόρνερ για τη Γιουβέντους
21:50

21:50
Πέρασε ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία για τους "μπιανκονέρι"
21:51
Η κατοχή στην Μπαρτσελόνα που γυρίζει παράλληλα αρκετά έξω από την περιοχή
21:52
4ο λεπτό: ΓΚΟΛ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Βαθιά μπαλιά στα αριστερά, όπου ο Άλμπα δίνει στον Νεϊμάρ, αυτός στον Ινιέστα που εφορμά στην περιοχή και ο αρχηγός κόβει στον αμαρκάριστο Ράκιτιτς, στο ύψος της μικρής περιοχής
21:53

21:56
Στατιστικό: Το γκολ του Ράκιτιτς στα 204 δευτερόλεπτα ήταν το 4ο πιο γρήγορο στην ιτορία των τελικών
21:56
8ο λεπτό: Εντυπωσιακή κούρσα του Μοράτα από δεξιά, άδειασμα στον Μαστσεράνο και πάσα στον Βιδάλ, ο οποίος με το δεξί και εσωτερικό φάλτσο (εκτός περιοχής) στέλνει την μπάλα ψηλά
21:57
9ο λεπτό: Εντυπωσιακή ενέργεια του Νεϊμάρ και δυνατό δεξί σουτ, η μπάλα άουτ
21:58
Έτσι μπήκε το γκολ της Μπαρτσελόνα
21:59

21:59
Η πρώτη κίτρινη κάρτα του τελικού στον Βιδάλ για μαρκάρισμα στον Μπουσκέτς
22:00

22:01
13ο λεπτό: Βαθιά μπαλιά του Μέσι στην περιοχή, κάνει το τάκλιν ο Βραζιλιάνος για να προλάβει, αλλά δεν μπορεί για χιλιοστά
22:02
13ο λεπτό: Απίστευτη επέμβαση Μπουφόν! Ο Σουάρες γυρίζει στο ύψος του πέναλτι στον Άλβες, ο Μπουφόν με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ απόκρουση κρατάει το μηδέν, στην επαναφορά οι Καταλανοί δεν μπορούν να σκοράρουν
22:06

22:06

22:07
Η Μπαρτσελόνα απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το passing game πλέον βρίσκει... αντίπαλο. Η Γιουβέντους ανασυντάσσεται
22:08
20ό λεπτό: Αντεπίθεση για τη Γιουβέντους, ο Πογκμπά βγάζει σέντρα, τελευταία στιγμή ο Μαστσεράνο σε κόρνερ
22:11

22:12
23ο λεπτό: Ατομική ενέργεια του Τέβες, μπαίνει περιοχή από αριστερά, σουτάρει ψηλά
22:12
24ο λεπτό: Λάθος σε επικίνδυνη θέση για την Μπαρτσελόνα, η μπάλα στρώνεται στον Μοράτα στο όριο της μεγάλης περιοχής, χαμηλό σουτ, άουτ
22:14
25ο λεπτό: Αναστάτωση έξω από την περιοχή της Μπαρτσελόνα, σουτάρει ο Μαρκίζιο δυνατά, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
22:14
Η ποδιά του Άλβες στον Βιδάλ
22:15
27ο λεπτό: Προσπάθεια του Νεϊμάρ από καλή θέση, εξουδετερώνει ο Μπουφόν
22:17

22:18
Ο Τσόρι Ντομίνγκες σχολιάζει την κατοχή της μπάλας
22:19

22:19
Passing game με Τερ Στέγκεν και τους Ιταλούς να πιέζουν σε όλο το γήπεδο, ψάχνοντας την ισοφάριση
22:22
Στο 72% η κατοχή μπάλας της Μπαρτσελόνα στα πρώτα 30 λεπτά
22:23

22:23
35ο λεπτό: Φωνές των Ιταλών που ζητούν φάουλ κι έχουν πέσει πάνω στον Τσακίρ. Από το ριπλέι, ο Άλμπα φαίνεται να πατάει την μπάλα και να μην ρίχνει τον Πογκμπά στο όριο της περιοχής
22:27
Ο Σουάρες πέρασε δεξιά και ο Μέσι στον άξονα στον σχηματισμό της Μπαρτσελόνα
22:27
39ο λεπτό: Ατομική ενέργεια του Σουάρες και δεξί συρτό σουτ, η μπάλα δίπλα στο δοκάρι του Μπουφόν
22:28
40ό λεπτό: Λάθος του Λίχτσταϊνερ, ο Νεϊμάρ δεν μπορεί να βγάλει στον Μέσι, αλλά ο Σουάρες παίρνει το ριμπάουντ, πιάνει ένα φαλτσαριστό σουτ και στέλνει την μπάλα άουτ
22:29
Στατιστικό: Το γκολ του Ράκιτιτς ήταν το πρώτο από τις 28 Φεβρουαρίου σε ροή αγώνα δίχως συμμετοχή (σκόρερ ή ασίστ) από Μέσι - Σουάρες - Νεϊμάρ
22:29
Μαρκάρισμα του Πογκμπά στον Μέσι από πίσω, φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Γάλλο
22:31
Η Μπαρτσελόνα ρίχνει τον ρυθμό με κυκλοφορία της μπάλας σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου
22:32
44ο λεπτό: Λάθος της Γιουβέντους, ο Νεϊμάρ από αριστερά κάνει την σέντρα στον Σουάρες που είναι μόνος του στην περιοχή, αλλά δεν φτάνει την μπάλα
22:32
45ο λεπτό: Ο Μαρκίζιο από τα 30 μέτρα δοκιμάζει ξανά τα πόδια του, μπλοκάρει ο Τερ Στέγκεν
22:32

22:33

22:33

22:36
Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου
22:38
Οι μέχρι στιγμής αριθμοί του Αρτούρο Βιδάλ
22:43
Στατιστικό: Δύο φορές την εφετινή σεζόν η Γιουβέντους έχανε στο ημίχρονο σε ματς Champions League: από τον Ολυμπιακό (ήττα με 1-0) και από την Ρεάλ Μαδρίτης (ισοπαλία 1-1).
22:44
Η... νευρικότητα του Βιδάλ δεν έχει περάσει απαρατήρητη
22:47
Το γκολ του Ράκιτιτς έχει δώσει το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Ακόμα 45 λεπτά (ίσως και περισσότερα) για να μάθουμε ποια ομάδα θα κατακτήσει το εφετινό Champions League
22:50
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.
22:52

22:54
49ο λεπτό: Νέα απίθανη επέμβαση Μπουφόν. Η Μπαρτσελόνα στην αντεπίθεση, ο Ράκιτιτς βγάζει στον Σουάρες αριστερά, ο Ουρουγουανός σουτάρει χαμηλά, αλλά ο Ιταλός πέφτει στη γωνία του και διώχνει σε κόρνερ
22:56

22:56
51ο λεπτό: Ο Μέσι παίζει διαδοχικά 1-2 με Νεϊμάρ και Σουάρες, η μπάλα κρύβεται και εμφανίζεται στα πόδια του Αργεντινού που σουτάρει εκτός περιοχής, άουτ
23:01
55ο λεπτό! ΓΚΟΛ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ! Τακουνάκι του Μαρκίζιο, πάσα στον Τέβες, ο Τερ Στέγκεν διώχνει το σουτ του Αργεντινού, αλλά ο Μοράτα παίρνει το ριμπάουντ και αμαρκάριστος σε κενή εστία ισοφαρίζει σε 1-1
23:03

23:04
Στατιστικό: Ο Μοράτα έγινε ο 4ος παίκτης στη διοργάνωση που σκοράρει εναντίον της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, μετά από τους Ζαρντέλ (99-00), Νέντβεντ (02-03) και Ομπιορά (02-03)
23:09
58ο λεπτό: Κεφαλιά του Μοράτα από καλό σημείο, η μπάλα άουτ
23:10
63ο λεπτό: Η μπάλα στην περιοχή της Μπαρτσελόνα, ο Τέβες το σουτ, άουτ
23:10
65ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Πογκμπά, δεν ανησυχεί ο Τερ Στέγκεν
23:12
Ωρύεται ο Πογκμπά για πέναλτι από τον Άλβες. Οι... αγκαλιές και των δύο δεν συγκινούν τον Τσακίρ
23:14
68ο λεπτό: ΓΚΟΛ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Προσπάθεια από τον Μέσι, ο Μπουφόν έκανε την επέμβαση, αλλά το ριμπάουντ του Σουάρες έφερε το 121ο γκολ των MSN
23:14

23:17
Ο Νεϊμάρ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ο διαιτητής το ακυρώνει για χέρι
23:17
Σωστή απόφαση, παρά το ακούσιο χέρι.
23:18
Ασφυκτική πίεση της Μπαρτσελόνα μετά από το 2-1
23:20
75ο λεπτό: Κόρνερ από αριστερά του Πίρλο, λάθος του Τερ Στέγκεν και νέο κόρνερ
23:21
76ο λεπτό: Μετά παό το κόρνερ της Γιουβέντους, αντεπίθεση της Μπαρτσελόνα 5 εναντίον 3, ο Νεϊμάρ βγάζει στον Άλμπα, αλλά ο Ισπανός γλιστράει και σπαταλάει την ευκαιρία
23:22
77ο λεπτό: Φάουλ του Μέσι από αριστερά, με ανάποδο πόδι, ο Μπουφόν δεν ανησυχεί, άουτ
23:23
Η πρώτη αλλαγή του αγώνα είναι μία μεγάλη αλλαγή. Ο Ινιέστα δίνει τη θέση του στον Τσάβι, τον άνθρωπο ρεκόρ σε συμμετοχές του θεσμού (151), στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του με την Μπαρτσελόνα
23:24
79ο λεπτό: Βαθιά μπαλιά, ο Πογκμπά πιάνει την κεφαλιά, ο Τερ Στέγκεν δεν μπορεί, αλλά άουτ
23:24
79ο λεπτό: Αλλαγή κα ιγια τη Γιουβέντους, ο Περέιρα στη θέση του Βιδάλ, με το 4-3-1-2 να παραμένει
23:25
80ό λεπτό: Ο Νεϊμάρ από δεξιά, φτάνει μέχρι τη γραμμή του άουτ, κόβει στο πέναλτι, ο Μέσι γλιστράει, όμως, και χάνει την ευκαιρία
23:26
Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Σουάρες
23:27
82ο λεπτό: Ευκαιρία για Μπαρτσελόνα, ο Ράκιτιτς βγάζει στην πλάτη της άμυνας για τον Πικέ που είχε ξεμείνει, ο Καταλανός στόπερ πιάνει στον αέρα ένα βολέ, πάνω από την εστία
23:28

23:28
83ο λεπτό: Ο Πογκμπά τραβάει και ρίχνει τον Άλβες, αλλά ο διαιτητής δεν του δίνει δεύτερη κίτρινη, συνεχίζοντας την πολιτική του... non call
23:29

23:30
85ο λεπτό: Ο Γιορέντε στη θέση του Μοράτα, αλλά για την ιταλική ομάδα
23:31

23:32
87ο λεπτό: Το πόδι του Σουάρες "κολλάει" στο έδαφος και αποχωρεί κουτσαίνοντας
23:33
87ο λεπτό: Μεγάλη στιγμή για τη Γιουβέντους, η μπάλα φτάνει στον Περέιρα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Αργεντινός δεν προλαβαίνει να σουτάρει χωρίς να πέσει
23:34
89ο λεπτό: Σουτ του Μαρκίζιο από 35 μέτρα, ο Τερ Στέγκεν πέφτει στη γωνία του και διώχνει σε κόρνερ
23:35
Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις
23:36
Ο Ράκιτιτς δίνει τη θέση του στον Ματιέ για τα τελευταία ψυχοφθόρα λεπτά
23:38
Αναμπουμπούλα στην περιοχή της Μπαρτσελόνα,διώχνει ο Άλβες
23:39
Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το 5ο τρόπαιο και 4ο από το 2006
23:39
Η Γιουβέντους θα χάσει για 6η φορά σε τελικό
23:40
Ο Σουάρες άντεξε μετά από το στραβοπάτημα και τώρα αποχωρεί, δίνοντας τη θέση του στον Πέδρο
23:42
Γέμισμα στην περιοχή της Μπαρτσελόνα, διώχνει με διπλή προσπάθεια ο Πικέ
23:43
96ο λεπτό: ΓΚΟΛ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Αντεπίθεση για τους Καταλανούς, Πέδρο και Νεϊμάρ αλλάζουν πάσες και ο Βραζιλιάνος πλασάρει τον Μπουφόν
23:43
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ
23:44

23:45
Οι Καταλανοί έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία που κατακτά δύο τρεμπλ (2009, 2015)
23:46

23:46

23:46
Σκαλίζεται το όνομα της Μπαρτσελόνα στο τρόπαιο
23:46

23:47
Εκπληκτικές σκηνές στον αγωνιστικό χώρο, με πανηγυρισμούς, δάκρυα, χειροκροτήματα
23:48

23:49
Ο ανυπέρβλητος Αντρέα Πίρλο λυγίζει...
23:52

23:53

23:55
Ο Αντρές Ινιέστα αναδείχθηκε MVP του τελικού
23:56
Ακολουθεί η απονομή και κάπου εδώ σας αφήνουμε για... φέτος. Ελπίζουμε να περάσατε καλά σε αυτόν τον "χορταστικό" από κάθε ποδοσφαιρική άποψη τελικό. Εις το επανιδείν

News 24/7

24MEDIA NETWORK