Μέχρι και 3.000 ευρώ τα εισιτήρια του τελικού του Champions League

Σε αστρονομικά ποσά πωλούνται στους δρόμους του Βερολίνου, τα εισιτήρια του τελικού του Champions League.

Μέχρι και 3.000 ευρώ τα εισιτήρια του τελικού του Champions League

Αντίστροφα μετράει πλέον η ώρα για τη σέντρα του μεγάλου τελικού του Champions League μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους.

Χιλιάδες οπαδοί και των δύο ομάδων έχουν φτάσει στο Βερολίνο για την ποδοσφαιρική γιορτή, όπως πολλοί από αυτούς δεν έχουν καταφέρει να κλείσουν από πριν ένα εισιτήριο. Έτσι, κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης, προσπαθώντας να αγοράσουν κάποιο στη... "μαύρη αγορά".

Ωστόσο οι τιμές τους πλέον κυμαίνονται σε αστρονομικά νούμερα. Αν και κανονικά οι τιμές ξεκίναγαν από 70 μέχρι και 390 ευρώ, πλέον κάποια σε κάποια από αυτά η τιμή τους φτάνει μέχρι και τα 3.000 ευρώ όπως αναφέρει η ισπανική "AS".

Διαβάστε ακομη:

Οι 10 πρωταγωνιστές των τελικών του Champions League

Η σέξι πρόβλεψη του τελικού του Champions League από την Ιταλίδα καλλονή, Κλαούντια Ρομάνι

Η ιδανική ενδεκάδα του Ριβάλντο στο Champions League

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές