Ο Κριστιάνο τραυμάτισε καμεραμάν και τον "αποζημίωσε" ΑΜΕΣΑ!

Η προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Ολιμπίσκι" ενόψει του τελικού του Champions League σημαδεύτηκε από απρόπτο περιστατικό, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χτυπάει... καμεραμάν με δυνατό σουτ του και να του προσφέρει ως ένδειξη "συγγνώμης" ένα προπονητικό τζάκετ των "μερένγκες". Δείτε VIDEOS με τον... σοκαρισμένο Πορτογάλο!

Ο Κριστιάνο τραυμάτισε καμεραμάν και τον "αποζημίωσε" ΑΜΕΣΑ!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες και πριν μάλιστα από τον αγώνα της χρονιάς... Αναφερόμαστε στο απρόοπτο που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στον χορτάρι του "Ολιμπίσκι", στην προπόνηση που έκανε εκεί η Ρεάλ ενόψει του αποψινού τελικού του Champions League, κόντρα στην Λίβερπουλ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πρωταγωνιστεί για... λάθος λόγο.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα μακρινά σουτ που επιχείρησε προς την εστία του Νάβας, όχι μόνο δεν βρήκε στόχο αλλα "πέτυχε" και έναν καμεραμάν, ονόματι Λορενθάνα Πριέτο, με τη μπάλα να βρίσκει την κάμερα και εν συνεχεία εκείνη να χτυπάει στο πρόσωπό του και να ματώνει.

Από το χτύπημα αυτό προκλήθηκε ένα κόψιμο πάνω από το δεξί του μάτι και χρειάστηκε να μπουν επίδεσμοι για να κλείσει η πληγή, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σοκάρεται από αυτή την εξέλιξη και να ζητάει συγγνώμη με ιδιαίτερο τρόπο.

Ζήτησε και πήρε άδεια από το προπονητικό τιμ να προσφέρει στον άτυχο καμεραμάν μία επίσημη φόρμα προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Λορενθάνα να στέκεται τουλάχιστον τυχερός στην ατυχία του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK