Ο Μιγιάτοβιτς πήρε θέση για το περίφημο οφσάιντ(;) του '98!

Ο άνθρωπος που χάρισε στην Ρεάλ το 7ο CL στην ιστορία της "απάντησε" στις κατηγορίες περί οφσάιντ-γκολ που πέτυχε με την Γιουβέντους το 1998 ενώ έκανε και πρόβλεψη για το φετινό τελικό των δύο ομάδων.

Ο Μιγιάτοβιτς πήρε θέση για το περίφημο οφσάιντ(;) του '98!

Έχουν περάσει 19 χρόνια από την επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League του 1998 στο Άμστερνταμ και από πλευράς Ιταλών φιλάθλων ακούγονται ακόμα παράπονα για το νικητήριο γκολ του Μιγιάτοβιτς θεωρώντας πως ο Μαυροβούνιος φορ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο ίδιος πάντως ο παλαίμαχος άσος σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Catalunya Radio", πέρα από το γεγονός ότι χαρακτήρισε εκείνο το γκολ ως το πιο σημαντικό στην καριέρα του, υπεραμύνθηκε της απόφασης του διαιτητή να το μετρήσει.

"Πάντα λέω πως δεν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ για τον απλούστατο λόγο πως ουδείς από τους παίκτες της Γιουβέντους διαμαρτυρήθηκε, και ξέρουμε καλά πως σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές, ακόμα περισσότερο οι Ιταλοί, διαμαρτύρονται. Και δεν έγινε έτσι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιγιάτοβιτς, ο οποίος αναφορικά με το νέο ραντεβού των δύο ομάδων στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ, είπε:

"Οι μπιανκονέρι συνθέτουν μία πολύ δυνατή ομάδα και τέλεια σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού και όπως η Ρεάλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η ιστορία της Γιουβέντους όμως λέει πως συχνά χάνει σε τελικούς ενώ η Ρεάλ όταν φτάνει στο τέλος του δρόμου νικάει πάντα".

Ο Μιγιάτοβιτς πήρε θέση για το περίφημο οφσάιντ(;) του '98!

Όσον αφορά στο τελευταίο σχόλιο του Μιγιάτοβιτς, υπενθυμίζουμε πως η Ρεάλ είναι πολυνίκης στο θεσμό με 11 κατακτήσεις, έχοντας αγωνιστεί σε 14 τελικούς, ενώ στον αντίποδα η Γιουβέντους αν και έχει αγωνιστεί σε 8 τελικούς (τέταρτη ομάδα στη σχετική λίστα με τις συμμετοχές σε τελικούς) έχει 6 χαμένους και μόλις δύο κερδισμένους, με τον τελευταίο το 1996.

News 24/7

24MEDIA NETWORK