Οι συμπαίκτες του... έγραψαν τον απαρηγόρητο Κάριους

Ο Λόρις Κάριους τα έκανε "σαλάτα" στον τελικό με δύο γκάφες που έγραψαν... ιστορία. Μόλις ο Μάζιτς σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, αποτυπώθηκε στο 100% ότι οι συμπαίκτες του το "χρέωσαν" όλο πάνω του, καθώς κανείς δεν πήγε να τον παρηγορήσει.

Οι συμπαίκτες του... έγραψαν τον απαρηγόρητο Κάριους

Σχεδόν πέντε λεπτά ήταν ξαπλωμένος στο χορτάρι του "Ολιμπίσκι" ο Λόρις Κάριους μετά το τέλος του τελικού και κανείς συμπαίκτης του δεν πήγε να τον παρηγορήσει...

Ο Γερμανός πορτιέρε υπέπεσε σε δύο γκάφες που θα έγραψαν... ιστορία στο θεσμό, ήταν διαλυμένος ψυχολογικά, όμως οι "Κόκκινοι" φάνηκε ότι του χρέωσαν 100% την απώλεια του τροπαίου με 3-1.

Σαν να μην έφτανε ο τραυματισμός του ηγέτη Μοχάμεντ Σαλάχ, η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να στηριχθεί ούτε στον Κάριους ο οποίος βρισκόταν σε τραγική βραδιά, κάνοντας "δώρα" στη Ρεάλ.

Ακόμη και ο συναισθηματικός Γιούργκεν Κλοπ δεν έσπευσε να δώσει κουράγιο στον συμπατριώτη του. Κανείς, μόνο ο MVP Γκάρεθ Μπέιλ πλησίασε και τον σήκωσε με την κάμερα να "γράφει" τον κλαμένο Καρίους.

Κάπου εκεί τον σίμωσε κάποιος από το staff των δευτεραθλητών Ευρώπης και μόνο στην απονομή τον είδαμε δίπλα στον Κλοπ, με τον 50χρονο κόουτς να τον χαϊδεύει στο κεφάλι.

Οι συμπαίκτες του... έγραψαν τον απαρηγόρητο Κάριους

News 24/7

24MEDIA NETWORK