Ποστάρισμα ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ για Μπουφόν

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν κατάφερε να πάρει το Champions League ούτε στην 3η παρουσία του σε τελικό όμως μία γερμανική ομάδα τον "ανέβασε" με ένα απίστευτα συγκινητικό μήνυμα!

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon after the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon after the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Μπορεί να είναι Ιταλός όμως δεν θαυμάζεται μόνο από τους συμπατριώτες του και τα μηνύματα της Γκλάντμπαχ τις τελευταίες 24 ωρες προς το πρόσωπο του Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι άκρως χαρακτηριστικά.

"Θα σε υποστηρίζουμε Τζανλουίτζι Μπουφόν", ήταν το μήνυμα που έστειλε στον 39χρονο Ιταλό διεθνή κίπερ ο γερμανικός σύλλογος λίγο πριν τη σέντρα του τελικού του Champions League ενώ μετά το βαρύ 1-4 από την Ρεάλ που έβαλε ταφόπλακα στα όνειρά του για το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά, η Γκλάντμπαχ "ξαναχτύπησε" με ακόμα πιο συγκινητικό τιτίβισμα.

"Ψηλά το κεφάλι Τζανλουίτζι Μπουφόν! Θα προσπαθήσεις ξανά την επόμενη χρονιά, από δυνατός από πριν".

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK