Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις ενόψει του τελικού του Champions League

Το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς, μεταξύ Ρεάλ και Λίβερπουλ για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, έρχεται κι εσύ πρέπει να κάνεις τα κουμάντα σου.

Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις ενόψει του τελικού του Champions League

Το Σάββατο 26 Μαΐου δεν είναι ακόμη ένα Σάββατο. Είναι το αγαπημένο Σάββατο όλων εμάς που λατρεύουμε το ποδόσφαιρο. Προφανώς και έχεις καταλάβει ήδη για τι πράγμα μιλάμε, αφού κι εσύ, όπως κι εμείς, το έχεις σημειώσει εδώ και καιρό στο ημερολόγιο.

Στις 26 του μήνα, λοιπόν, όλα τα φώτα στρέφονται στο Κίεβο της Ουκρανίας, όπου Ρεάλ και Λίβερπουλ θα συγκρουστούν σε έναν από τους μεγαλύτερους τελικούς Champions League των τελευταίων ετών, βάσει του βάρους της φανέλας και των δύο ομάδων.

Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις ενόψει του τελικού του Champions League

Αν δεν έχεις κλείσει εισιτήρια για την ουκρανική πρωτεύουσα, τότε μάλλον έχεις στο μυαλό σου να καλέσεις στο σπίτι την παλιοπαρέα και να αράξετε, όπως παλιά στον καναπέ, να δείτε το ματς, να σχολιάσετε, να φάτε και να πιείτε.Σε περίπτωση που οργανώσεις μια τέτοια ποδοσφαιρική βραδιά δύο πράγματα δεν πρέπει να ξεχάσεις με τίποτε. Το πρώτο και κυριότερο όταν μιλάμε για βραδιά τελικού Champions League είναι να έχουν βγει βόλτα οι γυναίκες και να έχουν κλείσει τα κινητά. Έτσι, δεν θα υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες να σας επηρεάζουν.

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό που να προσέξεις καλά, είναι να μη λείψει κάτι από το ‘ποδοσφαιρικό’ σας τραπέζι. Γίνεται να βλέπετε το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς χωρίς δροσερές Pepsi, αλλά και τις αγαπημένες γεύσεις Lays να σας συντροφεύουν στην ποδοσφαιρική κουβέντα; Προφανώς και όχι! Φυσικά, το refill είναι απαραίτητο στο ημίχρονο, επομένως φρόντισε το ψυγείο να είναι πλήρως εξοπλισμένο για να μην λείψει τίποτε.

Πάντως, υπάρχει και μια ακόμη καλύτερη λύση από το να καλέσεις κόσμο σπίτι και να τα κάνεις άνω κάτω. Να σε καλέσουμε εμείς στο δικό μας, στο σπίτι της 24MEDIA και να δούμε όλοι μαζί τον τελικό του Champions League, σαν να είμαστε στις κερκίδες του "Ολιμπίνσκι"! Η βραδιά θα είναι μεγάλη και οι ‘εκλεκτοί’ καλεσμένοι δημοσιογράφοι που θα καθίσουν στο σαλόνι του House Twenty Four μαζί με τους 8 τυχερούς αναγνώστες, θα την κάνουν ακόμη μεγαλύτερη.

Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις ενόψει του τελικού του Champions League

Το ποδοσφαιρικό τραπέζι θα γεμίσει με κουτάκια Pepsi, τα αγαπημένα μας πατατάκια Lays, αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Γιατί είπαμε, το βράδυ θα είναι μεγάλο και τα happenings γύρω από τη 'στρογγυλή θεά' τα λατρεύουμε, όσο κι εσύ.. Άσε αν είσαι τυχερός μπορείς να φύγεις και με ένα Playstation 4 ανά χείρας.

Μια win-win κατάσταση, ειδικά αν κερδίσει τον τίτλο και η αγαπημένη σου ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK