Τρολάρισμα-ΕΠΟΣ σε Μέσι με φανέλα Κριστιάνο Ρονάλντο!

Είναι δυνατόν ο πανηγυρισμός του Μέσι για το πρόσφατο νικητήριο γκολ του στο "Bernabeu" να λειτουργήσει ως... μπούμερανγκ για τον Αργεντινό; Ναι, μετά τη νέα κούπα του Κριστιάνο Ρονάλντο (PHOTO)!

Τρολάρισμα-ΕΠΟΣ σε Μέσι με φανέλα Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πριν από περίπου 1,5 μήνα η Μπαρτσελόνα είχε πετύχει σπουδαία νίκη μέσα στο άνδρο της Ρεάλ (την ξαναέβαλε στο κόλπο του τίτλου) χάρη σε γκολ του Λιονέλ Μέσι στο δεύτερο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ο σούπερ σταρ της "Μπάρσα" είχε πανηγυρίσει εκείνο το γκολ με τρόπο μοναδικό που έμεινε στην ιστορία: έβγαλε τη φανέλα του και την έδειξε στους φίλους των "μερένγκες" στις εξέδρες, έτσι για να τον... θυμούνται!

Τρολάρισμα-ΕΠΟΣ σε Μέσι με φανέλα Κριστιάνο Ρονάλντο!

Λίγο καιρό αργότερα όμως, εκείνο το τέρμα φαίνεται να έχει ξεθωριάσει καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας αλλά και Ευρώπης, με το συγκεκριμένο νταμπλ τροπαίων να το πετυχαίνει μάλιστα για πρώτη φορά μετά το 1958!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του Champions League ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και έφτασε τα 12 συνολικά στη φετινή διοργάνωση (πρώτος σκόρερ, προσπέρασε τον Μέσι που έμεινε στα 11), με το τελευταίο μάλιστα επίτευγμα του CR7 να δίνει έμπνευση στους φανς του για τρολάρισμα στον... Μέσι.

Τρολάρισμα-ΕΠΟΣ σε Μέσι με φανέλα Κριστιάνο Ρονάλντο!

Απόδειξη η φωτογραφία-σκίτσο που κάνει το γύρο του διαδικτύου μετά το φινάλε του τελικού στο "Millennium", που απεικονίζει τον Λιονέλ Μέσι να πανηγυρίζει το πρόσφατο γκολ του στο σπίτι της Ρεάλ βγάζοντας και δείχνοντας τη φανέλα του... Κριστιάνο Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK