Ζιντάν: "Αυτό μου είπε ο Αντσελότι για το Champions League"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε περιχαρής για την κατάκτηση του Champions League ως πρώτος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε τι ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ζιντάν: "Αυτό μου είπε ο Αντσελότι για το Champions League"
Ζιντάν Ρεάλ τελικός

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ο Κάρλο Αντσελότι μου είχε πει πως αν έχεις την ευκαιρία να κατακτήσεις το Champions League ως προπονητής θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι τίποτα να το έχεις κατακτήσεις ως παίκτης. Ο τίτλος κατέληξε σε εμάς, αλλά θα μπορούσε να καταλήξει και στην αντίθετη πλευρά. Γι' αυτό θα συγχαρώ τον Σιμεόνε. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος".

Για τους ποδοσφαιριστές του: "Όταν διαθέτεις παίκτες αυτού του βεληνεκούς, μ' αυτό το ταλέντο, είναι εύκολο να κατακτήσεις κάτι τόσο μεγάλο όσο απόψε. Δεν μου έχει μείνει καθόλου ενέργεια. Μιλάω με μεγάλη δυσκολία. Θέλω να απολαύσω την στιγμή κι αυτό που καταφέραμε απόψε".

Για την απόδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο έτρεξε πάρα πολύ. Πολέμησε, πάλεψε και μας έδωσε τη νίκη. Πάντα βοηθάει την ομάδα. Δεν ήταν τραυματίας, ήταν μέρος κι αυτός του συνόλου".

Για την κατάκτηση του Champions League: "Είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή όταν ανέλαβα τη θέση. Σε μία τέτοια ομάδα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Το πετύχαμε με πολύ προσπάθεια και δουλειά".

Για το τι θα έλεγε στον Φλορεντίνο Πέρεθ: "Ένα ευχαριστώ. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μέγας είσαι Ζιντάν: τα απίστευτα ρεκόρ του!
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1, 5-4 πεν.
Ο Ρονάλντο "πλήγωσε" τη φίλαθλο της Ατλέτικο

News 24/7

24MEDIA NETWORK