Θα περπατήσει 1.550 χιλιόμετρα για να βρεθεί στον τελικό του CL!

Ισπανός δημοσιογράφος είχε υποσχεθεί πως θα πάει στο Κάρντιφ με τα πόδια αν βρεθεί στον τελικό του CL η Ρεάλ και ξεκίνησε ήδη το ταξίδι. Δεν υπολόγιζε όμως στον... ήλιο!

Θα περπατήσει 1.550 χιλιόμετρα για να βρεθεί στον τελικό του CL!

Τρελός και παλαβός για την Ρεάλ! Ο Ισπανός δημοσιογράφος Αλφρέντο Ντούρο είχε υποσχεθεί πως θα έφευγε από την Μαδρίτη με τα πόδια με προορισμό το Κάρντιφ σε περίπτωση που η Ρεάλ έπαιρνε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League και το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκίνησε το ταξίδι του, με δεδομένο πως πρέπει να είναι στην Ουαλία μέχρι τις 3 Ιουνίου...

Δεν είχε υπολογίσει όμως τις καιρικές συνθήκες και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στα πρώτα 22 χιλιόμετρα, με τον φαν των "μερένγκες" να αναγκάζεται να σταματήσει καθώς "κάηκε" από τον ήλιο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στην πλάτη, με αποτέλεσμα να υποφέρει από τον πόνο.

Δεν πρόκειται πάντως να σταματήσει παρά την απόσταση των 1.550 χιλιομέτρων που χρειάζεται να καλύψει μέσα σε 13 ημέρες (αν και χρειάζεται κατά μέσο όρο να διανύει 119 χιλιόμετρα την ημέρα για τις ερχόμενες δύο εβδομάδες) και αυτό το απέδειξε την Πέμπτη.

Μετά το απρόοπτο που είχε με τον ήλιο, ο Ισπανός δημοσιογράφος ξανάρχισε το ταξίδι του, φορώντας μάλιστα και μωβ φανέλα της Ρεάλ με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα του Ζιντάν στον τελικό του Champions League κόντρα στην Γιουβέντους.

Θα περπατήσει 1.550 χιλιόμετρα για να βρεθεί στον τελικό του CL!

News 24/7

24MEDIA NETWORK