Το κορεό-έκπληξη των οπαδών της Γιουβέντους!

Ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των τιφόζι της Γιουβέντους και αυτό το συνειδητοποίησε λίγα λεπτά πριν την πρώτη σέντρα στο ματς με την Μπαρτσελόνα (PHOTOS).

Το κορεό-έκπληξη των οπαδών της Γιουβέντους!

Αυτή είναι μόλις η τρίτη σεζόν του στη Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους όμως ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει ήδη προλάβει να κάνει τέτοια καλή εντύπωση στους οπαδούς της ώστε να αποφασίσουν πριν τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το Champions League να φτιάξουν κορεό προς τιμήν του!

Ναι, σωστά διαβάσατε! Ούτε για τον Ντιμπάλα, ούτε για τον Ιγκουαΐν, ούτε για τον Ντόουγκλας Κόστα (όλοι τους έπαιξαν βασικοί) έφτιαξαν κορεό οι οργανωμένοι φανς της "βέκια σινιόρα" αλλά τον Κροάτη, με το πρόσωπό του να φιγουράρει σε αυτό και από πάνω να έχει υψωθεί η φράση: "Οι πολεμιστές ανάμεσα στους ανθρώπους".

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Κροάτης επιθετικός όχι μόνο έμεινε στον πάγκο στην έναρξη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο αλλά δεν ήταν ούτε μέσα στις τρεις αλλαγές που έκανε ο Αλέγκρι, με τον Ιταλό να ρίχνει στο χορτάρι κατά τη διάρκεια του ματς τους Μπεντανκούρ, Μαρκίζιο και Ματουιντί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK