Το Top10 των ωραιότερων γκολ σε τελικούς Champions League (VIDEO)

Ανήμερα του τρομερού γκολ που σημείωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Champions League της σεζόν 2001-02 κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει σε ένα video δικής του παραγωγής το Top10 των ωραιότερων τερμάτων στον κορυφαίο ετήσιο αγώνα διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το Top10 των ωραιότερων γκολ σε τελικούς Champions League (VIDEO)

Από καταβολής Champions League (σεζόν 1992-93) έχουν διεξαχθεί 22 τελικοί Champions League και έχουν σημειωθεί 59 γκολ σε κανονική διάρκεια ή παράταση, ήτοι 2,6 ανά αγώνα. Ποια είναι όμως εκείνα που έμειναν στην ιστορία όχι μόνο επειδή μπήκαν στο μοναδικό μονό ματς της διοργάνωσης;

Το Top10 του Contra.gr καλύπτει όλα τα γούστα, αφού περιλαμβάνει γκολ με δυνατά σουτ, με κεφαλιές εκτός ισορροπίας, με τακουνάκια στην κίνηση, με λόμπες...

Ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, ο Λιονέλ Μέσι, και, βέβαια, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι μερικοί από τους άσους που είχαν τη διπλή χαρά να σκοράρουν. Γκολ σε τελικό Champions League και σπάνιας ομορφιάς; Όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Το ανεπανάληπτο γκολ του "Ζιζού" στον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2002 στο "Χάμπντεν Παρκ" της Γλασκώβης αποτέλεσε αφορμή για τη δημιουργία του σχετικού video, το οποίο μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει και ορεκτικό ενόψει της μονομαχίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους στις 6 Ιουνίου επί γερμανικού εδάφους.

Καλή ποδοσφαιρική απόλαυση

Επιλογή γκολ-Επιμέλεια: Μάνος Ανδρουλάκης

Μοντάζ: Βασίλης Ασημακόπουλος

Διαβάστε ακόμη:

Θέμης Καίσαρης: Το ΓΚΟΛ του Ζιντάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK