Βίκτορ: "Πήγαμε καλά στην άμυνα, χρειαζόμαστε βελτίωση στην επίθεση"

Ικανοποιημένος από την αμυντική προσπάθεια του Ολυμπιακού αλλά όχι από την επιθετική εμφανίστηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη "λευκή ισοπαλία" με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Βίκτορ: "Πήγαμε καλά στην άμυνα, χρειαζόμαστε βελτίωση στην επίθεση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο "Γ. Καραϊσκάκης" και έκανε τη ζωή του δύσκολη ενόψει της ρεβάνς του Ισραήλ σε μία εβδομάδα. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Βίκτορ Σάντσεθ, έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του όχι όμως και από την επιθετική, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

"Το να παίζεις το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό σου έχει αυτό το ρίσκο και αυτή την παγίδα. Αν δεχθείς γκολ τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Σε ό,τι αφορά το αμυντικό κομμάτι, τα πήγαμε καλά καθώς δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Στην επίθεση δεν καταφέραμε να είμαστε πιεστικοί και αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να βελτιώσουμε το επιθετικό κομμάτι και να πάμε εκεί για την πρόκριση", δήλωσε στην πρώτη τοποθέτησή του.

Για το ρόλο που έπαιξε στο αποτέλεσμα το γεγονός πως ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού είπε: "Η αλήθεια είναι πως το γεγονός πως ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας είναι μια εξήγηση για το ότι γίνανε λάθη. Η ζέστη επίσης φταίει γιατί μας κούρασε. Γίνανε λάθη και έλειψε η ακρίβεια από το παιχνίδι μας σήμερα.

Έχουμε μια εβδομάδα για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να έχουμε περισσότερη ακρίβεια στο παιχνίδι".

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Χάποελ: "Το γεγονός πως η Χάποελ είχε τοποθετήσει στο κέντρο πέντε ποδοσφαιριστές έκανε δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν είμαστε ακόμα στην επιθυμητή φυσική κατάσταση και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Είναι μια ομάδα που είναι δύσκολο να την πιέσεις γιατί παίζει πολύ καλή άμυνα. Απόδειξη ότι στην Λίγκα της έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ. Πρέπει να την πιέσεις.

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δουλέψουμε το κομμάτι της δημιουργίας περισσότερων ευκαιριών. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς που χρειαζόμαστε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης σε φυσική κατάσταση και στρατηγική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0
ΕΞΑΛΛΟΣ ο Μαρινάκης: "Πρόκριση ή σπίτια σας!"
Τα καλύτερα tweets για το Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σεβά

News 24/7

24MEDIA NETWORK